SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP E CAMPIOANĂ LA WIMBLEDON // Alexandra Dulgheru, despre Daniel Dobre, „eroul” ignorat: „E cam subestimat în acest moment”

FOTO: Libertatea
FOTO: Libertatea

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iulie 2019 17:51

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) e campioană la Wimbledon! A trecut în finală de Serena Williams (37 de ani, 10 WTA), scor 6-2, 6-2. Alexandra Dulgheru crede că antrenorul Daniel Dobre are un merit deosebit în această performanță.

„Mai mult ca sigur Simona l-a chemat pe Darren alături de ea în clipele astea. Nu e nicio legendă. A vrut să aibă pe toată lumea lângă ea. Cahill era cea mai importantă piesă din acest angrenaj. Sunt sigură că ea l-a chemat la Londra.

Meritul lui Daniel Dobre este puțin subestimat în acest moment. Știu cum lucrează, am lucrat 10 ani împreună. Când am avut acel salt extraordinar în carieră, eram întrebată cum am reușit. Le-am spus era meritul lui. Sunt sigură că dacă Simona simțea că nu avea nevoie de Daniel, ar fi renunțat la colaborare.

Mă bucur senzațional de mult. Am vorbit cu dânsul chiar înainte de meci. I-am zis că e și meritul lui această finală. Acum, că a și câștigat, e încă o dovadă”, a declarat Alexandra Dulgheru la TV Digi Sport. 

Vezi și: 

SIMONA HALEP E CAMPIOANĂ LA WIMBLEDON // Serena Williams, reverență supremă în fața Simonei: „Trebuie doar să îți scoți pălăria în fața ei! A fost de necrezut cum a jucat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
706409849468094
Radu Vernescu  •  14 Iulie 2019, 11:51

Eu cred ca Dobre e mare....toata lume isi da cu parerea dar el a muncit cu ea si rezultatul se vede......multam domnu' Dobre

blackseacoast
blackseacoast  •  14 Iulie 2019, 08:02
Postat de Viorica Alexandru pe 13 Iulie 2019, 22:49

...daca v-a antrenat 10 ani de ce nu aveti realizarile Simonei pe care antreneaza de 1-2 ani... Breee... nu aveti pic de jena si creier cat de cat... nici dvs , nici Buzarnescu..

Stimata doamna! Este evident ca sunteti inca euforica dupa marele succes al Simonei de ieri,cum de altfel sunteti la fel de evident cam pe dinafara in materie de tenis. Nu este o rusine sa nu stii. Este rusinos in cazul d-voastra sa acuzati sau ironizati aiurea,fara drept. Pentru cultura d-voastra prezenta si viitoare aflati ca aceasta domnisoara,Alexandra Dulgheru, a fost "spargatorul de gheata" al acestei frumoase si de exceptie generatie de tenismene romane. Ea a dat tonul la toate succesele romanesti feminine in materie de tenis inca din anul 2009 cand a triumfat la Varsovia. Un an mai tarziu isi apara cu succes titlul fiind totodata ultima castigatoare a acelui turneu deoarece Varsovia de-atunci nu s-a mai sustinut ca turneu. Ghinionul acestui triumf a facut ca pentru aceasta sportiva de mare valoare sa urmeze o succesiune de accidentari ce i-au macinat frumoasa cariera sportiva ce se intrezarea pe cert merit. Ca sa nu va par un preacunoscator ( ceea ce nu sunt ) si sa va ofensez in vreun fel cu acest lucru,va invit cu tot respectul sa consultati biografia pe internet a acestei Alexandra Dulgheru. Dupa aceea,asteptam opinia d-voastra. Bravo Simonei Halep ca a continuat si continua cu mare si pe merit succes tot acest lant de istorice si superbe victorii in tenisul de mare performanta inceput de Alexandra Dulgheru. N-am nici o indoiala ca veti avea suficiente motive sa va reconsiderati impresiile si atitudinea dupa o mai buna informare sau documentare.

518396918348499
Viorica Alexandru  •  13 Iulie 2019, 22:49

...daca v-a antrenat 10 ani de ce nu aveti realizarile Simonei pe care antreneaza de 1-2 ani... Breee... nu aveti pic de jena si creier cat de cat... nici dvs , nici Buzarnescu..

Vezi toate comentariile (15)
Comentează