SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP E CAMPIOANĂ LA WIMBLEDON // Halep, discurs de REGINĂ: „E cel mai bun meci din carieră! Am îndeplinit visul mamei mele”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iulie 2019 17:14

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) e campioană la Wimbledon! A trecut în finală de Serena Williams (37 de ani, 10 WTA), scor 6-2, 6-2.

„Nu am jucat niciodată un meci mai bun. A fost cel mai bun din carieră. Îi mulțumesc Serenei. A reușit să mă inspire de fiecare dată. A fost onoare să joc în fața lojei regale. Nu am cuvinte să exprim ceea ce simt acum.

Am avut emoții mari înaintea meciului. Stomacul meu nu a fost deloc în regulă, dar am intrat pe teren și am oferit tot ce am avut. Este ceva special. A fost visul mamei mele. Spunea că vrea să fac ceva în tenis, să câștig finala la Wimbledon. Vreau să îi mulțumesc pentru tot!”, a declarat Halep după meci. 

„Nu știam că îmi va apărea numele în loja regală! Este o onoare pentru mine.

Le mulțumesc părinților. Nu m-aș fi putut afla aici fără ei. E firesc, fără ei nu mă nășteam. Mulțumesc întregii echipe, antrenorilor. Îi mulțumesc și lui Darren Cahill. Datorită vouă am învățat să fiu o persoană mai bună pe teren.

Vreau să mulțumesc țării mele. Mă susțin mereu, oriunde aș juca. Domnul Țiriac a venit să mă susțină special la această finală” Simona Halep

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
tennisfan86
tennisfan86  •  15 Iulie 2019, 16:42
Postat de mosierul pe 15 Iulie 2019, 12:29

...poate nu sunt chiar toți niste"figuri frustrate",asa cum le numesti tu...!!! Poate unii considera că nu sunt ridicati în slavi ,toti cei care câstigă medalii pentru Romania, asa cu e ridicata in slavi Halep...!!! Si îți dau doar un mic exemplu....atunci cand s-au castigat medalii de aur la tenis de masa, abia dacă a aparut stirea pe site-urile de sport si as putea continua si cu alte exemple dar nu are rost...Dar na, nu toți marii medaliati cu aur ai Romaniei, au sansa de a face plecaciuni inbfata ducesei Kate sau sa fie urmariti de personalitati de seama !!!! Deci despre ei nu se merita sa apara zeci de articole 7 zile si 7 nopti la rand.

Si asta cu ce ii stirbeste meritele lui Halep? E vina statului roman si a presei ca nu isi apreciaza campionii la alte discipline sportive.

mosierul
mosierul  •  15 Iulie 2019, 12:43

...diferență mare intre Laura Coman si Simona Halep...prima a castigat acum trei saptamani , o medalie de aur pt România, la europenele de tir pe cand Simona Halep a castigat cateva milioane de lire la Wimbledon. ..

mosierul
mosierul  •  15 Iulie 2019, 12:36
Postat de chris_bu67 pe 13 Iulie 2019, 18:06

Doar lacrimi de bucurie!Țărișoara noastră mai pâlpâie în lume,uite ,prin Simona,prin naționala u21!Mulțumim, Simona!

..lasa mă ca mai palpaie tarisoara asta si prin alte sporturi in lume dar nu se scrie mai nimic despre ei pentru ca nu au norocul de a face plecaciuni in fata ducesei Kate...e chiar greu de priceput?

Vezi toate comentariile (37)
Comentează