SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP E CAMPIOANĂ LA WIMBLEDON // Simona e pregătită de fastuosul bal de la Wimbledon: „Aștept invitația la dans!”

FOTO: Raed Krishan +10   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat sambata, 13 iulie 2019 22:37

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) e campioană la Wimbledon! A trecut în finală de Serena Williams (37 de ani, 10 WTA), scor 6-2, 6-2.

  • CORESPONDENȚĂ GSP: Luminița Paul, specialistul Gazetei in tenis, și fotoreporterul Raed Krishan sunt acum la Londra, de unde transmit pentru cititorii GSP toate detaliile despre finala Halep - Serena.

Similitudinea cu meciul câștigat în fața Serenei Williams la Singapore 2014 a fost invocată de Simona în partea de limbă engleză a conferinței.

Întrebată apoi de Gazetă câtă importanță i-a acordat, a spus că „în timpul meciului nu mi-a trecut absolut deloc prin minte, dar în dimineața finalei și cu o zi înainte m-am gândit numai la el. Nu a contat niciun pic vreunul dintre cele pe care le-am pierdut în fața ei. Am avut în cap numai meciul de la Singapore”.

Atunci i-a lăsat doar două game-uri americancei, acum 4, dar într-o finală de Mare Șlem. 

+11 FOTO

Așteaptă invitații la dans

Simona a spus că nu se grăbește să revină acasă, deși știe că va fi așteptată cu multă căldură, pentru că vrea neapărat să participe la dineul campionilor organizat în mod tradițional la Wimbledon. Învinsa de ieri a româncei, Serena Williams, dezvăluia la un moment dat că pune mereu în bagaj înainte de la pleca spre Londra o ținută care s-ar potrivi pentru petrecerea de gală. Halep a recunoscut însă amuzată că nu s-a gândit dinainte.

„Mă ocup duminică, variante sunt destule și sper să aleg o rochie frumoasă”, a spus ea. Cât despre dansul campionilor, „am înțeles că nu mai este, doar dacă te invită băiatul, așa că aștept invitații!”, a încheiat, râzând.

Tradiția dansului dintre câștigători se pierduse, însă în 2015 Serena Williams și Novak Djokovici au reînnodat-o. În 2016 Andy Murray și Serena nu au continuat tradiția și nici Roger Federer și Garbine Muguruza în 2017 nu i-au urmat, însă anul trecut, Novak și Angelique Kerber au revenit pe ringul de dans.

Vezi și: 

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS 6-2 , 6-2// FOTO Halep a rămas mască la intrarea în sala de conferințe: „WOOOW!” » Organizatorii au surprins-o încă o dată

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
rivaldinho
rivaldinho  •  14 Iulie 2019, 10:12
Postat de comedy.central pe 14 Iulie 2019, 08:42

Gigistii continuă sa jignească grosolan pe gsp.ro fara ca cineva sa-i oprească. In numele performantei simonei nu e firesc ca *** sa rămână consecventi in prostia lor si sa se creada balene in ibric.

*** Fac pariu ca ai facut noapte alba, eu acum ma duc la biserica. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

787289904705560
Constantin Andrei  •  14 Iulie 2019, 08:56

BRAVOOO SIMONA....BRAVOOO DARREN CAHILL TI-AI ARATAT INCA O DATA CLASA

comedy.central
comedy.central  •  14 Iulie 2019, 08:42

Gigistii continuă sa jignească grosolan pe gsp.ro fara ca cineva sa-i oprească. In numele performantei simonei nu e firesc ca *** sa rămână consecventi in prostia lor si sa se creada balene in ibric.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează