SPORTURI  »  TENIS  »  CINCINNATI

Simona Halep e în finala de la Cincinnati și urcă pe locul 2 WTA » Din nou cu Serena în ultimul act

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 august 2015 05:14

Simona Halep s-a calificat în marea finală a turneului de la Cincinnati, după ce a învins-o în penultimul act pe Jelena Jankovici, scor 6-1, 6-2. 

Românca n-a avut prea multe emoții în fața sîrboaicei în primul set, unde Jankovici n-a cîștigat nici un game pe propriul serviciu. Setul doi n-a fost cu mult diferit față de primul și Halep va juca o nouă finală, cea de-a 19-a.

În ultimul act al turneului de la Cincinnati, Simona o va întîlni pe Serena Williams care a trecut în semifinală de ucraineanca Elina Svitolina, scor 6-4, 6-3. Meciul va avea loc dumincă seară, nu înainte de ora 22, după finala de la masculin.

Simona Halep și Serena Williams s-au mai întîlnit pînă acum de 6 ori. Jucătoarea din SUA a cîștigat cinci întîlniri, iar românca a învins-o într-un meci de la Turneul Campioanelor din 2014.

Datorită victoriei de azi, Simona a trecut pe locul doi WTA, depășind-o pe rusoaica Maria Șarapova.

Locul 2 în clasamentul WTA de săptămîna viitoare este important la stabilirea capilor de serie pentru ultimul Grand Slam al anului, US Open, competiție care va începe la 31 august. A doua favorită va avea certitudinea că nu o va întîlni înaintea finalei pe americanca Serena Williams.

SIMONA HALEP - JELENA JANKOVICI 6-1 / 6-2

GAME, SET, MECI! 6-2

GAME, SET ȘI MECI PENTRU SIMONA! Românca e în finală!!!

5-2

Game Halep! Simona mai reușește un as și vede finala tot mai aproape. Fileul a ajutat-o pe româncă la ultima minge.

4-2

Break Halep! Jankovici s-a plîns de zgomotul provocat de un foc de artificii din apropierea arenei, dar, cine știe, poate acele artificii anunță ceva pentru Simona.

3-2

Break Jankovici! Simona a pierdut neașteptat pe propriul serviciu, însă românca e mai hotărîtă ca niciodată să joace finala cu Serena Williams.

3-1

Break Halep! Jankovici pur și simplu nu are nici o soluție în fața Simonei care arată un joc aproape perfect. Meciul s-ar putea să țină mai puțin decît ne așteptam.

2-1

Game Halep! Simona face diferența printr-o lovitură în lung de linie. Românca pare să nu mai aibă nici o problemă fizică.

1-1

Game Jankovici! Sîrboaica face un game alb și Halep trebuie să se pregătească de un set mult mai dificil decît primul.

1-0

Game Halep! Jankovici greșește foarte mult, iar Simona profită. Sîrboaica tot încearcă să se apere, însă românca nu-i dă nici o șansă.statistica

a început setul 2 / 0-0

A început setul 2! Simona Halep servește prima!

SET 6-1

Break Halep! Simona s-a enervat un pic, însă în cele din urmă a reușit să-i ia și acest break sîrboaicei și a cîștigat primul set după 33 de minute.

5-1

Game Halep! Serviciul îi intră tot mai bine Simonei și pare să fie de neoprit, cel puțin în acest prim set. Românca joacă foarte bine tactic și a scos-o din sărite pe Jankovici care e foarte nervoasă.

4-1

Break Simona! Jankovici a ajuns la 8 greșeli neforțate în acest meci și pare să nu fie în mînă.

3-1

Game Simona! Româncei a început să-i intre bine și serviciul, reușind și primul as al meciului. Simona a ținut-o bine pe adversară în spatele liniei de fund.

2-1

Break Simona! Acest meci ne aduce aminte de finala de la Toronto dintre Halep și Bencic, cînd începutul jocului a avut parte de o serie nebună de break-uri.

1-1

Break Jankovici! Sîrboaica profită de o dublă greșeală a Simonei și reușește re-break-ul. Nu trebuie să ne facem griji. Românca a pierdut mai multe game-uri pe propriul serviciu, dar de fiecare dată a revenit.

1-0

Break Simona! Halep începe cum nu se poate mai bine și cîștigă primul game pe serviciul adversarei. Jankovici a luat o singură minge.

A început meciul! 0-0

A început jocul! Jankovici servește prima.

3:55

Cele două jucătoare au ieșit pe teren și fac exerciții de încălzire înaintea meciului care va decide cea de-a doua finalistă. Învingătoarea din această partidă va da în ultimul act peste Serena Williams.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
ursoix
ursoix  •  23 August 2015, 19:03
Postat de maruska82 pe 23 August 2015, 11:12

hai ca vad ca ai net,nu le mai bate obrazul altora,gaseai meciul online in 2 min dar lenea-i mare mai vasile

Prietene, daca tie iti place sa te uiti pe un ecran minuscul si cu o rezolutie de 200x150 care se mai blocheaza din cand in cand, uita-te nene non-stop, dar de ce sa stau eu cu *** pe scaun cand pot sa ma uit la un ecran suficient de mare si cu pl'n sus intins in pat? De ce trebuie sa platim noi romanii milioane pe luna la abonamente de tot felul si sa nu baneficiem de un meci sau turneu unde participa romani si unde pana la urma exista un interes public. Asta incerca baiatul sa-ti explice numai ca tu esti mai greu de cap si tifnos pe deasupra.. Poti sa stai in continuare pe ifraim-uri si faismuci.. nimeni nu te opreste

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

201.
201.  •  23 August 2015, 15:32
Postat de ntfo pe 23 August 2015, 13:30

Haterii?!? Unde sunt haterii? Eujeniu,Otto,etc? Ce faceti fratilor nu v-ati trezit?

Vezi ca mai nou e Nicu Bleaga hatter de serviciu....

201.
201.  •  23 August 2015, 15:31
Postat de Niculae Blaga pe 23 August 2015, 15:18

locul doi loc mincinos fara mari turnee sa moara machidonii

Sa mori tu... Bai Bleaga las-o in *** de treaba nu mai carai aiurea.Te oftici?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează