SPORTURI  »  TENIS  »  WTA FES

Simona Halep e în semifinale la Fes

halep
halep

Articol de GSP - Publicat joi, 29 aprilie 2010 00:00

Simona Halep este pentru prima oară în semifinalele unui turneu WTA, la Fes. După ce a ajuns între primele opt jucătoare la turneul de la Marbella 2010, Halep a reuşit joi să-şi depăşeaşcă cea mai bună performanţă a sa  în circuitul WTA. Românca a învins-o în "sferturi" pe elveţianca Patty Schnyder (31 de ani), favorită 2. Clasată pe locul 144, Halep a învins-o pe Patty, care ocupă poziţia 47, cu 6-2, 7-6(3) în 83 de minute.
Constănţeanca a început în forţă partida cu elveţianca, făcînd break, deşi Schnyder a revenit, la 2-2, Simona a ţinut apoi de fiecare game al setului şi s-a impus cu 6-2. Deşi istoria avea să se repete şi în setul secund, break la debut, re-break, lucrurile au evoluat la fel pînă la un anumit punct. Patty Scnyder a condus cu 5-3 şi a servit pentru setul al doilea, dar Simona a reuşit un break, a egalat la 5 şi chiar a servit pentru meci. N-a reuşit însă să fructifice avantajul serviciului şi s-a ajuns în tie-break, unde românca s-a impus la 3. La turneul cu premii totale în valoare de 220.000 de euro, Halep o va întîlni în semifinale pe cehoaica Renata Voracova (26 de ani), locul 106 WTA. În contul Simonei vor intra 130 de puncte WTA şi 10.200 de euro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
 •  29 Aprilie 2010, 22:46
Postat de pe 29 Aprilie 2010, 21:35

Merita Simona aceasta performanta. Joaca foarte bn si ar fi pacat sa nu ajunga in finala. Cel mai mult ma enerveaza locul ocupat de ea 144. Dar speram sa urce kt de curand in primele 100. Dak castiga turneul cred k o sa urce. Milta bafa in continuare.

Tenisul este un sport cu performante mult mai bune decat umflatul de fotbal. Avem tenismeni si tenismene bune , dar nimeni nu ajuta sportul tennis Pacat ca din cand in cand mai auzim si ne bucuram de performantele alor nostrii.

 •  29 Aprilie 2010, 21:35

Merita Simona aceasta performanta. Joaca foarte bn si ar fi pacat sa nu ajunga in finala. Cel mai mult ma enerveaza locul ocupat de ea 144. Dar speram sa urce kt de curand in primele 100. Dak castiga turneul cred k o sa urce. Milta bafa in continuare.

 •  29 Aprilie 2010, 20:57

Bravo Simona! Felicitari pentru frumoasa performanta de azi! Inca un pas pana la finala! Succes in continuare la Fes si adu in tara trofeul! BRAVO!!!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează