SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

SIMONA HALEP - ELENA RYBAKINA 3-6, 6-3, 7-6(5) // Discursul mobilizator al lui Artemon Apostu-Efremov: „Cine e cea mai bună la gestionat chestiile astea?”

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 februarie 2020 18:52

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a învins-o pe Elena Rybakina (20 de ani, 19 WTA) în finala de la WTA Dubai, 3-6, 6-3, 7-6(5).

Totul despre Halep - Rybakina, finala de la Dubai!

La scorul de 2-3 în setul decisiv, Simona a cerut intervenția antrenorului Artemon Apostu-Efremov, pentru a treia oară în această finală. Halep s-a plâns că erorile apar pe fondul presiunii, dar replica antrenorului care îi ține locul lui Darren Cahill a fost una specială.

Simona Halep, discuție cu Artemon Apostu-Efremov

„Cine e cea mai bună la gestionat chestiile astea? Un singur lucru trebuie să faci mai bine. Să o scoți în colțul de rever. Ți-a dat-o în mijloc, dă-o acolo la jalonul din dreptul careului de serviciu, să îi sară. În rest e foarte bine. Variază, mai încearcă un serviciu tăiat, în corp. E bine, când o ai în mijloc, dă-o către unghi. Hai Simo, poți! Fii bună cu tine!”, au fost cuvintele lui Efremov.

+16 FOTO

Ce a spus jurnalista GSP Luminița Paul despre victoria Simonei Halep la Dubai

Antrenorul Sever Dron despre Simona Halep

Vezi și: 

SIMONA HALEP LA DUBAI // VIDEO De aici a început revenirea Simonei: schimbul care a exasperat-o pe Rybakina

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  22 Februarie 2020, 21:07
Postat de Tihamér Takó pe 22 Februarie 2020, 19:51

Eroina meciului a fost Elena la cei 20 de ani ai sai.Halep are de invatat mult de la Elena,si va demonstra in viitorul apropiat,ca este o jucatoare atat de valoroasa ca oricare din top 10.Dapa Leningrad inca o finala...Felicitari si succes in continuare!

tihi prostule ai dat cu copy-paste la comentariul asta al tau de 2 bani covalact pe toate articolele.bea un iaurt ca esti prea prost prea de la tara.

maccarone707
maccarone707  •  22 Februarie 2020, 20:56
Postat de sextus pe 22 Februarie 2020, 20:41

eroina meciului a fost Simona care la 1.68m si cu o forta modica se bate cu toate astea care sunt mai mari ca barbatii... Serena, Pliskova, Muguruza, Rybakina, Sharapova si atatea altele... Si asta de 10 ani de zile... E usor sa joci cand esti puternica, ca un barbat...

foarte corect!!!

parpalache
parpalache  •  22 Februarie 2020, 20:46

Imi place de acest antrenor!Si in meciul cu Ons Jaber interventia lui a fost vizibil folos Simonei!De fiecare data cand vorbeste,vorbeste"la obiect"!Dovada ca Simona participa la discutie!Azi i-a zis sa nu mai serveasca in tusa ca deschide terenul si sa serveasca numai in picioarele adversarei!Chiar am fost curios si am urmarit cum va servi Simona in continuare!O singura data-in tie break-Simona a uitat si a servit in tusa!A urmat un retur necrutator din partea adversarei-de 184 cm!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează