SPORTURI  »  TENIS  »  WTA WUHAN

SIMONA HALEP - ELENA RYBAKINA // Prima reacție a româncei după abandonul de la Wuhan: „Pare o durere diferită, nu știu dacă e recidivă”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 09:11

Simona Halep (27 de ani, 6 WTA) a oferit prima reacție după ce s-a retas în primul set al partidei cu Elena Rybakina (20 de ani, 50 WTA) din turneul de la Wuhan.

Românca a dat detalii despre accidentarea care a determinat-o să abandoneze.

„Este o accidentare la spate. Cred că mai degrabă la muşchi, însă nu ştiu sigur acum. Nu am făcut un control amănunţit. La 4-4, 0-30, după lovitura de backhand, am simţit o înţepătură. Nu ştiu dacă este o recidivă. Pare o durere diferită, însă este în aceeaşi zonă”, s-a destăinuit Halep, în fața jurnaliștilor chinezi. 

Simona Halep a condus cu 4-2, dar s-a retras la scorul de 4-5, imediat după ce a primit tratament din partea fizioterapeutului. Durerile au persistat, iar Halep a luat decizia să nu forțeze o accidentare și mai gravă. 

Accidentarea vine chiar în săptămâna în care Halep va împlini 28 de ani (vineri, 27 septembrie). Rămâne de văzut în ce măsură problemele apărute azi vor afecta programul Simonei din acest final de an. 

Vezi și: 

VIDEO UPDATE Nu din nou! Halep s-a accidentat și a abandonat în primul set al meciului de la Wuhan, iar finalul sezonului pare în pericol » Primele detalii despre problemele româncei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează