SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA 5-7, 3-6 // VIDEO Prima reacție a Svitolinei după victorie: cum a caracterizat meciul cu Halep

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 15:17

Elina Svitolina (25 de ani, 8 WTA) a trecut în minimum de seturi de Simona Halep (28 de ani, 5 WTA), scor 7-5, 6-3, într-un duel din Grupa Mov de la Turneul Campioanelor.  

La scurt timp după finalul meciului, ucraineanca a vorbit pe scurt despre meciul contra lui Halep. Grație victoriei de azi, Svitolina a trecut în avantaj în raportul meciurilor directe cu Simona, 5-4.  

„A fost un meci extrem de fizic, amândouă am urmărit multe mingi, au fost schimburi foarte lungi. Am jucat foarte solid astăzi, am stat bine în defensivă și sunt fericită pentru modul în care am jucat.  

Mă așteptam la meciuri grele și a trebuit să-mi ridic nivelul jocului în acest turneu”, a declarat Svitolina, la interviul acordat la finalul partidei. 

Victoria contra Simonei Halep îi garantează Svitolinei calificarea în careul de ași al competiției. Jucătoarea din Ucraina e campioană en-titre. 

CLASAMENT GRUPA MOV

JucătoareMeciuriSeturiPuncte
1. Elina Svitolina24-02
2. Karolina Pliskova22-21
3.  Simona Halep22-31
4. Bianca Andreescu21-40

Vezi și: 

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA // VIDEO WOW! Lovitura NECONVENȚIONALĂ cu care Svitolina a lăsat-o mască pe Halep

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează