TENIS  ·  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA 6-1, 6-3 // Mats Wilander, cucerit definitiv: „Este o zi mare pentru România!”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Joi, 11 Iulie

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) a învins-o pe ucraineanca Elina Svitolina (24 de ani, locul 8 WTA), cu scorul de 6-1, 6-3, și s-a calificat în finala turneului de la Wimbledon 2019. Mats Wilander, specialistul Eurosport, a fost încântat de prestația româncei.

„Este o realizare incredibilă. Mi se pare cu atât mai mare, cu cât este obținută de o jucătoare care iubește zgura. Este o zi mare pentru România!

Primele două game-uri ale partidei au fost mai intense, apoi Simona a fost din ce în ce mai bună. A fost mai relaxată, a dictat ritmul. S-a ridicat la nivelul așteptărilor, a încercat să lovească câștigător. A știut să revină în punct când a fost atacată. A împins-o pe Elina în spate când a fost cazul.
A fost foarte concentrată.

La 5-1, a avut câteva momente în care a avut dificultăți, era supărată că nu îi intră câteva lovituri, la acel scor. A luptat de la un capăt la celălalt”, a declarat Wilander pentru Eurosport. 

Vezi și: 

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA 6-1, 6-3 // Ce înseamnă calificarea în finală Wimbledon 2019: aproape de locul 4 all-time la bani, urcare spectaculoasă în clasament și bilet aproape asigurat pentru Turneul CampioanelorFiul cel mic al lui Anghel Iordănescu, angajat la stat. Ce funție ocupă Alexandru la 25 de ani

Libertatea

Comentarii (1)

Eugen Qy  •  11 Iulie 2019, 18:13

"Cred că a jucat incredibil astăzi. S-a mişcat foarte excelent, a lovit perfect mingea." Chiar daca nu e corect gramatical in nicio limba, aprecierea Svitolinei arata -in mare- EXACT ceea ce era de aratat despre SIMONA, despre jocul ei de pe terenurile de la Wimbledon ! BRAVO SIMONA !

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:30 Tenis, ATP

Turneul din Hamburg

Digi 2, Digi 4
13:15 Ciclism

Turul Franței

Eurosport
14:00 Tenis, WTA

Turneul din Jurmala

Digi 2
17:00 Tenis, WTA

Turneul din Palermo

Digi 3, Digi 2
21:00 Fotbal, UCL

CFR Cluj - Maccabi

Digi 1, Look
Program TV complet

Liga 1