SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA 6-1, 6-3 // Stere Halep dezvăluie pariul pus cu ani în urmă: „Am spus că Simona va face minuni în tenis!”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iulie 2019 17:31

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) a învins-o pe ucraineanca Elina Svitolina (24 de ani, locul 8 WTA), cu scorul de 6-1, 6-3, și s-a calificat în finala turneul de la Wimbledon 2019. 

„Simona a deținut în totalitate cotrolul cu Svitolina. A ieșit exact cum voia ea și cum voiam și eu. Dragii mei, e atât de simplu. Simona și-a construit de mică acest mental. O casă nu se face peste noapte, până nu faci temelia. Sunt native maturitatea și inteligența pe care le are în joc.

Evident, orice om are și momente mai slabe. Important e că își revine imediat. Eu am spus-o cu mulți ani în urmă: Simona va face minuni în tenis când va ajunge la 27 de ani!”, a declarat Stere Halep la TV Digi Sport. 

Stere Halep: „Serena e o legendă a tenisului”

„E normal să ai respect față de o legendă a tenisului mondial. Dar când intri la luptă, trebuie să uiți că e Serena. Depinde cum va aborda acest meci și cum va gestiona emoțiile față de ea. Dacă își bagă în minte că e o persoană oarecare, atunci va fi câștigătoare”, a prefațat Stere Halep o eventuală finală cu Serena. 

 

Vezi și: 

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA 6-1, 6-3 // Ce înseamnă calificarea în finală Wimbledon 2019: aproape de locul 4 all-time la bani, urcare spectaculoasă în clasament și bilet aproape asigurat pentru Turneul Campioanelor

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează