SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP - SVITOLINA, VINERI, 14:30, DIGI 2, GSP.RO

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA // La ce trebuie să lucreze Halep înainte de meciul decisiv cu Svitolina: "Rămâne de văzut dacă va avea asta"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat joi, 26 octombrie 2017 17:10

Sever Dron, fostul jucător de Cupa Davis și fostul antrenor ale echipei de Fed Cup a României, susține că Simona Halep trebuie să dea dovadă de forță mentală pentru a se putea impune în meciul cu Elina Svitolina de vineri, ultimul din Grupa Roşie şi cel care îi poate asigura româncei calificarea în semifinale la Singapore.  

"Acest turneu e unul aparte, azi joci bine, mâine joci prost. Dar asta şi pentru că sistemul îţi permite să ai aceste fluctuaţii.

E clar că Simona n-a fost ea în meciul cu Wozniacki, n-a fost pregătită cum trebuie pentru un astfel de adversar, total diferit faţă de cel pe care l-a întâlnit în primul meci (n.r. victoria cu Garcia). M-a deranjat la jocul Simonei faptul că mereu şi-a căutat locul în teren şi, din păcate, nu l-a găsit.

Logic, Simona trebuie s-o învingă pe Svitolina, dar rămâne de văzut dacă va avea mentalul necesar, pentru că fizic poate", a declarat Sever Dron, potrivit sptfm.ro.

Meciul Halep - Svitolina este mâine de la ora 14:30, pe TV Digi Sport 2 și liveTEXT pe GSP.ro.

CLASAMENT ACTUAL GRUPA ROȘIE


1. Caroline Wozniacki 4-0
2. Simona Halep 2-2
3. Caroline Garcia 2-3
4. Elina Svitolina 1-4

Vezi aici TOATE CALCULELE prin care Simona Halep se poate califica în semifinale la Singapore!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
titiduru22
titiduru22  •  26 Octombrie 2017, 21:37

Same lucreze la un pullover.

tihi
tihi  •  26 Octombrie 2017, 19:21

Halep are nevoie de o conceptie de joc mai moderna si un echilibru psihic mai bun !!! A avut din nou noroc cu iesirea Muguruzei,chiar daca Garbine a reluat nr.1 mondial de la Halep inapoi cu cele 6135 puncte ale sale,detronand pe Halep cu 85 puncte WTA!

fuller
fuller  •  26 Octombrie 2017, 19:02

teoretic le poate bate pe toate, insa lipsa de constanta, o caracteristica a tuturor jucatoarelor din prezentul top 8, face ca rezultatele sa nu fie usor de prezis. Dintre toate Venus ramane cea mai tehnica.... serviciu are, voleu are, joc de pe linia de fund are... Wozniacki joaca prea defensiv, asemanator Simonei, ca sa ajunga un lider adevarat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează