SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SINGAPORE

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA /// Reacţie incredibilă a viitoarei adversare a lui Halep: "E groaznic, totul e lipsit de creier"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 octombrie 2017 22:09

Elina Svitolina, viitoarea adversară a Simonei Halep de la Turneul Campioanelor, a avut o reacție extrem de dură la adresa sa la conferința de presă de după înfrângerea de azi cu Caroline Garcia, scor 7-6, 3-6, 5-7. 

Într-un monolog autocritic, Sviolina se declară extrem de nemulțumită de modul în care a abordat cele două meciuri de până acum, cu Wozniacki și Garcia, ambele pierdute. 

"M-am simțit bine. M-am antrenat bine. Poate că m-am chinuit puțin din punct de vedere fizic. Dar atunci când sunt într-un turneu încerc să nu mă gândesc foarte mult la asta.

Cred că atunci când voi termina acest turneu voi avea câteva întrebări pentru cei din echipa mea și pentru mine. Vreau să aflu ce am făcut greșit pentru că meciurile de până acum au fost groaznice pentru mine.

Sigur, adversarele mele au jucat foarte bine, dar modul în care eu am gestionat totul a fost complet lipsit de creier", a declarat Svitolina la conferința de presă de după meciul pierdut cu Caroline Garcia, scor 7-6, 3-6, 5-7.

Simona Halep - Elina Svitolina se joacă vineri, de la ora 14:30. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport 2. 

Vezi și:

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (13)
tihi
tihi  •  26 Octombrie 2017, 13:22
Postat de catalynn pe 26 Octombrie 2017, 09:15

Si acum cu totii in cor: cine e pe primul loc, cine e pe primul loc!?! Simona e, Simona eeee!!! :-))))) Poti sa te dai tu si cu kkkuru de pământ acum, odata ajunsă #1 este o onoare care va dăinui chiar si post mortem! :-))))))

Halep cu mediocritatea ei,ne avand in acest an aproape nici un rezultat rasunator,nu merita sa ajunga in finala turneului campioanelor. In acest an a pierdut cu Kerber,Ostapenko,Konta,Svitolina,Sharapova, Kasatkina, Garcia si Wozniacki...etc... Dupa umilitoarea infringere suferita cu Wozniacki(6-0,6-2),s-ar putea sa fie maturata de pe teren a doua oara de Svitolina, urmand Muguruza sau Pliskova !! Sa speram ca norocul nu tine doar cu jucatoarele inferioare !!

tihi
tihi  •  26 Octombrie 2017, 13:13

Elina este o jucatoare foarte buna...sint convins,ca maine va arata ca nu este intamplator in elita mondiala a tenisului feminin !!

catalynn
catalynn  •  26 Octombrie 2017, 09:15

Si acum cu totii in cor: cine e pe primul loc, cine e pe primul loc!?! Simona e, Simona eeee!!! :-))))) Poti sa te dai tu si cu kkkuru de pământ acum, odata ajunsă #1 este o onoare care va dăinui chiar si post mortem! :-))))))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează