SPORTURI  »  TENIS  »  

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA // VIDEO Momentul meciului cu Svitolina în care Halep a cedat: "Ce joc aici? e un dezastru!"

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 octombrie 2017 16:20

Simona Halep a pierdut în două seturi ultimul meci din Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor, 3-6, 4-6 cu Elina Svitolina și a ratat calificarea în semifinale, după ce pe tot parcursul disputei a arătat o stare de nervozitate.

Tensiunea partidei s-a văzut atât în numeroasele erori neforțate ale româncei, dar și în discuțiile pe care aceasta le-a purtat cu Darren Cahill. În setul al doilea, în timp ce vorbea cu australianul, Halep a cedat și a afirmat că ceea ce se întâmplă pe teren e un "dezastru". 

"Ce joc aici? E un dezastru!", a început Halep dialogul cu Cahill, care a continuat:

D.C: Nu simți că joci mai bine?

Simt că joc...(pauză)

D.C.: Azi lucrezi mult cu picioarele, te miști mult mai bine, trebuie doar să mai reduci din greșeli din acele prime puncte ale game-urilor și vei controla meciul. Ea n-a lovit prea multe mingi câștigătoare, a intrat n teren de câteva ori, și-a asumat riscuri și a avut de câștigat. Trebuie să faci același lucru.

Nici după această intervenție nu s-au schimbat multe în jocul Simonei, pierzând și acest meci de la Turneul Campioanelor. Halep a terminat grupa pe ultimul loc, dar are în continuare șanse să termine anul pe primul loc. Calculele actualizate pentru lupta pentru poziția de lider mondial sunt aici

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
martinpen
martinpen  •  28 Octombrie 2017, 09:12
Postat de danieliorga2000 pe 27 Octombrie 2017, 22:33

Pai era la fel de inalta Hingis si chiar mai putin atletica. Ce sa mai spuna marea campioana Henin care dadea de pamant cu Serena ....era cu 2 cm mai mica decat Halep.

Si ce vrei sa spui cu Hingis ? A pierdut si ea, nimeni nu e invincibil, nici Serena... Halep, anul asta a avut cele mai bune rezultate din WTA, e pe locul 1. Ce ati vrea sa faca mai mult ?

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  28 Octombrie 2017, 04:54
Postat de danieliorga2000 pe 27 Octombrie 2017, 22:33

Pai era la fel de inalta Hingis si chiar mai putin atletica. Ce sa mai spuna marea campioana Henin care dadea de pamant cu Serena ....era cu 2 cm mai mica decat Halep.

Pe vremea lui Henin o batea si sora-sa !

183611228819052
Mishulescu Mihai  •  28 Octombrie 2017, 00:24

Simona are nevoie de un preparator motivational , asa cum exista in USA la sporturile de echipa. Ati vazut filmul cu Al Pacino ( Any Given Sunday ) ,antrenor la o echipa de fotbal american ? Asa ii trebuie si lui Halep , un speech motivational , in vestiar, inainte de inceperea meciului.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează