SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA DOHA

SIMONA HALEP - ELISE MERTENS // Belgianca abia așteaptă revanșa cu Halep: „E grozav că joc din nou împotriva ei”

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2019 20:40

Simona Halep (3 WTA) și Elise Mertens (21 WTA) se vor înfrunta în finala de la Doha. Belgianca a prefațat meciul cu jucătoarea noastră după victoria în 3 seturi cu Angelique Kerber. 

  • Finala de la Doha se va disputa sâmbătă, de la ora 17:00, în direct pe DigiSport 1 și liveTEXT pe GSP.RO. 

Sunt extaziată, nu mă aşteptam să mă calific în finală şi este deja o victorie pentru mine. Pot să joc fără presiune. Este grozav că voi juca împotriva ei, am pierdut de două ori, dar voi da totul mâine”, a spus Mertens despre duelul cu Halep.

Simona Halep s-a impus în cele două meciuri cu Elise Mertens. S-au întâlnit, în 2018, la Roland Garros (optimi), scor 6-2, 6-1, și la Madrid (șaisprezecimi), scor 6-0, 6-3.

„Cu Mertens am jucat de câteva ori și am câștigat, are un stil diferit, joacă mai rapid. Sper să fie și mâine bine, să intru cu încredere, pozitivă și să nu cedez. Îmi doresc tare mult de acum înainte să nu mai cedez"Simona Halep la TV Digi Sport

CITEȘTE ȘI:

Simona Halep o va înfrunta pe Elise Mertens în finala de la Doha! Când se joacă meciul și cine îl transmite

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  16 Februarie 2019, 09:23

Nu cred ca cele doua victorii clare cu Mertens de anul trecut trebuie sa constituie o referinta. Din mai multe motive. Mai intai, ambele au fost pe zgura, unde Simona e probabil cea mai buna din circuit, iar pentru Mertens e o suprafata mai vulnerabila (hardul e suprafata ei forte). Apoi, meciurile difera. Si pe Svitolina Simona a batut-o la prima lor intalnire, de la Sofia, cu 6-1, 6-1, de pilda. La fel in ultimele 3 meciuri ucraineanca a dominat-o clar. Dupa cum se vede, totul s-a putut schimba la meciurile ulterioare. La fel vad si acum lucrurile. Si mai apoi Mertens are experienta intalnirilor si victoriilor cu jucatoare puternice. Chiar ieri, nu?, a batut-o pe Kerber. Dar anul trecut are si victorii la Svitolina, la Stephens sau la Sabalenka (pe care a batut-o chiar de doua ori). Deci nu e castigat meciul dinainte. Asta e clar.

wishmaster
wishmaster  •  15 Februarie 2019, 22:08

Simona e din alta ligă față de Mertens. În mod normal n-are cum sa bată brânzoasa încă vreo 2-3 ani de acum încolo. Simo, in forma in care e in clipa asta, bate pe oricine... totul e s-o și țină :)

observator979
observator979  •  15 Februarie 2019, 21:33

Ce sa zica si Mertens?! Se teme de Halep, dar spera! E firesc in situatia ei. Eu cred ca bate Simona, daca e in forma ei normala! HAI SIMONA!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează