SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Simona Halep explică șocul suferit la Wimbledon: "Din cauza asta nici atitudinea nu a fost bună"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iulie 2018 22:30

Simona Halep, locul 1 WTA, a vorbit într-un interviu acordat Eurosport despre eliminarea din turul III la Wimbeldon, venită după înfrângerea în fața taiwanezei Su-Wei Hsieh, locul 48 WTA la acel moment, scor 6-3, 4-6, 5-7.

"Turneul de la Wimbledon a venit foarte repede. Nu m-am bucurat în totalitate de succesul de la Roland Garros. Am avut o perioadă de pauză. Nu am fost gata de Wimbledon, din punct de vedere fizic. Uzura la Roland Garros a fost foarte mare, chiar dacă nu am avut meciuri așa grele. Nu am fost gata de Wimbeldon. A venit rapid turneul, dar așa e tenisul. Asta ne este meseria. Am zis să trag tare și să fac câteva meciuri bune.

Am fost foarte obosită. Nici atitudinea nu a fost potrivită, tot din cauza oboselii. Nu m-am adunat. Am pierdut la minge de meci, ceea ce nu îmi stă în fire. După eliminare, am încercat să mă înțeleg, să îmi explic ce s-a întâmplat. Am acceptat această stare. Acum sunt încrezătoare înainte de turneele pe hard".

Citește și: NU Serena, NU Sharapova și NU Muguruza! Cine e jucătoarea care îi dă coșmaruri Simonei Halep: "E cel mai greu cu ea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
argus
argus  •  21 Iulie 2018, 00:43

Nu (numai) asta Simona! Eu cred ca ai gresit loviDaca ai revut meciul (si sper sa ai acest obicei!), ai fi vazut ca adversara nu facea altceva, decat sa returneze "soft", ridicanu-ti mingea, invitandu-te sa o "troznesti", asa ca inevitabil, ai gresit mai mult decat ea. Dar, sa fim drepti, ai avut o adversara care "a scos tot", dar care, am convingerea, ca o puteai invinge, asa obosita cum spui si cred ca ai fost, daca nu ai fi schimbat ritmul jocului. Cand adversara iti "ghiceste" serviciul, trebuie sa schimbi ceva in joc, altfel...iti doresc numai bine si, atentie mare la "rasfat", de-i prea mult "strica sau ingrasa"...Cele bune Simona! Alearga si...alerga-le! Succes!!!

ares2024
ares2024  •  19 Iulie 2018, 10:49

Sigur ca da,in ce țara s-a pariat ?

traian_v
traian_v  •  18 Iulie 2018, 23:57

Nu mai are nevoie nimeni de explicatii despre meciul ala trantit pentru pariuri.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close