SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA ROMA

Simona Halep exultă după prima victorie din acest an de la Roma: "Am făcut exact ce am discutat cu Schiavone"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 mai 2015 17:43

Perechea formată din Simona Halep și Francesca Schiavone s-a impus în primul tur de la proba de dublu a turneului de la Roma în fața cuplului Darija Jurak/Arantxa Parra-Santonja, scor 6-2, 6-2.

Jucătoarea noastră este foarte mulțumită de evoluția sa și speră ca această victorie să își pună amprenta și asupra jocului de simplu.

“Pot să spun că este alt joc la dublu, dar azi m-am descurcat destul de bine. Am încercat să fiu relaxată și să lovesc mingea, am făcut ceea ce am discutat cu ea (n.r. Francesca Schiavone) înainte și ne-a ieșit bine. Mă bucur mult că am cîștigat și eu la dublu.

M-am antrenat zilnic și am muncit din greu, am vrut să mă relaxez întîi pentru ca apoi să mă gândesc la ce am de făcut pe teren. Trebuie să iau meci cu meci, să cîștig primele partide și abia apoi să văd dacă pot juca finala. Este foarte greu și fiecare jucătoare evoluează foarte bine la acest nivel.

Încerc doar să mă concentrez pe ce am de făcut pe teren, să încerc să lupt pînă la final și să cîștig meciuri", a spus Simona Halep pentru Dolce.

Halep va evolua și la simplu mîine împotriva lui Alison Riske, numărul 45 mondial. Ora acestui meci nu a fost stabilită încă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
itrobert
itrobert  •  13 Mai 2015, 01:02
Postat de nnapocarepublic pe 12 Mai 2015, 20:15

odata cu aparitia acestei Halep ..a disparut mitul ca romancele sunt frumoase ..bine !Halep nici macar nu e romanca dar asta-i cu totul alta poveste

Si zi asa aveti republica la napoca, bai napocarepublic? Ati concentrat acolo intregul spirit "adevarat" romanesc si tot ce are tara asta mai bun? Eu imi aduc aminte ca voi clujenii obisnuiati sa va lasati daciile la Casa Scanteii si sa circulati cu autobuzu' prin Bucuresti de soferi buni ce erati/sunteti... Minti luminate exista si azi la voi acolo, vezi Funar... Nu e suficient sa vopsiti bancile in tricolor(-ul nostru, nu ala cu verde), mai trebuie sa invatati si limba caci ce vorbiti voi acolo e altceva, nu stiu ce dar nu e limba romana. In limba romana nu exista "O spus, O facut, O..." Corect este "A facut, A spus,...). Matusa Tamara nu S-O dus cu daru la Bombo, ci S-A dus... Maricica nu a spus LA Marian ca e destept, ci i-a spus LUI... In concluzie, inainte sa te bagi tu in seama despre Simona Halep iti recomand sa inveti limba romana sa devii tu insuti un bun roman, sa ai rezultate similare cu ale ei, sa fii mai frumos decat ea si numai dupa toate acestea sa te bagi in seama.

oviatapentrusteaua
oviatapentrusteaua  •  12 Mai 2015, 21:06
Postat de nnapocarepublic pe 12 Mai 2015, 20:15

odata cu aparitia acestei Halep ..a disparut mitul ca romancele sunt frumoase ..bine !Halep nici macar nu e romanca dar asta-i cu totul alta poveste

Edith Pintilie din Turda a fost mis Tinutul Secuiesc.

1442319972729624
Andrei Nitoi  •  12 Mai 2015, 20:56

Bravo!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează