TENIS  ·  WTA

Simona Halep, fascinată de calmul unei rivale din circuit: „Nu a schițat nimic timp de două ore jumătate. Chiar glumea cu Darren”

Joi, 19 Martie, 21:25

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) e impresionată de kazaha Elena Rybakina (20 de ani, 17 WTA). 

Halep a învins-o pe Rybakina în finala turneului de la Dubai din acest an, scor 3-6, 6-3, 7-6(5), dar a fost impresionată de kazahă. Simona îi prevede un viitor strălucit.

„Pentru mine e o jucătoare extraordinară. Am spus-o și după meci. Are un calm ieșit din comun. Nu a schițat nimic timp de două ore jumătate. Chiar glumeam cu Darren, i-am spus că am vorbit eu și pentru ea. 

Controlul ei e de apreciat. Sigur are anumite stări interioare, dar e o mare performanță că nu le arată. Jocul ei e complet. Fiind înaltă, servește foarte bine, lovește bine indiferent de unde îi vei da mingea, din toate zonele”, a declarat Halep la TV Digi Sport. 

+22 FOTO

VIDEO / Halep - Rybakina, finala turneului de la Dubai

Vezi alte știri despre Simona Halep: Medicii de la Suceava, indignați că ”suntem puși de conducerea militară să mergem goi prin curte, după ce facem duș”. Ce spune generalul

Libertatea

Comentarii (4)

Bica Radiera  •  20 Martie 2020, 12:25

privire adinca a *** cu patrunderi in portaluri din alte lumi vede al lumii apus. ce importanta mai au altele ce se intimpla in lumea asta? daca un joc intreg a luat lectii de cum este sa te stapinesti si asta dupa atita tip de jucat de psihologi prin preajma a stiut sa isi aduca multumirea ccelor invatate urlind la cei din gashka ei sa aplaude sa nu mai rida sa ...sa... dar cine stie ce lumita vede ea acum. a dat o suma pentru amariti . bravo. ca nu spui cit ma pune pe ginduri. prea mare si nu vrei sa ii sperii pe aia cu bani si arici la buzunare? sau prea mica si risti sa fi luata la misto. jiji machidonul a spus cu curaj si barbatie cit a dat si pentru ce a dat... atit

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dubluv  •  20 Martie 2020, 08:45

Simona a glumit cu Cahill, GSP titreaza ca Rybakina a glumit cu australianul.

valyomanid4  •  19 Martie 2020, 22:55
Postat de catalynn pe 19 Martie 2020, 22:19

Nu e neaparat ca dacă are poker face in interior sa fie la fel de Zen pe cât lasă sa se vadă. Un exemplu deja clasic in acest sens e Pliskova.

Pliskova nu e tipa care a rupt scaunul arbitrului principal ?..:))))

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1