SPORTURI  »  TENIS  »  WTA INDIAN WELLS

SIMONA HALEP. FOTO Avem primele imagini cu noul echipament Nike, personalizat pentru Simona Halep! Vezi în galeria foto

FOTO: Facebook @Simona Halep FanSpace +3   FOTO
FOTO: Facebook @Simona Halep FanSpace

Articol de GSP - Publicat luni, 05 martie 2018 18:44

Simona Halep (1 WTA) se pregătește intens pentru turneul Premier Mandatory de la Indian Wells. Antrenamentul de astăzi a scos la iveală un echipament special creat de Nike pentru liderul mondial.

  • Turneul Premier Mandatory de la Indian Wells se desfășoară în perioada 8 - 18 martie, Halep fiind principala favorită.

Zvonurile circulă de zile bune privind echipamentul personalizat pe care Nike i l-ar fi pregătit numărului 1 WTA. Simona Halep a fost surprisă zilele trecute la sediul colosului american, în Oregon, iar antrenamentul de astăzi a demonstrat că lucrurile erau adevărate.

Pagina de facebook Simona Halep FanSpace a încărcat astăzi imagini cu Halep antrenându-se într-un maiou de culoare verde, inscripționat cu sloganul "Just do it" și un șort negru.

Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus!

Doar simona și Maria sharapova

Maria Sharapova era singura jucătoarea aflată sub contract cu Nike care beneficia de un tratament special. Rusoaica a purtat în debutul acestui sezon o rochie de culoare roz.
gettyimages 907412944

Elina Svitolina, Petra Kvitova, Caroline Garcia și celelalte reprezentante Nike au îmbrăcat un echipament format din două părți, pantaloni și tricou sau maiou, de culoare roz. 
gettyimages 922892660

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
vasglo
vasglo  •  06 Martie 2018, 12:56

Echipamentul roz o prindea mult mai bine! Parerea mea!...

dinamo100
dinamo100  •  06 Martie 2018, 10:50

Pentru un barbat ar fi o costumatie ok, pentru o domnisoara insa...nu as zice ca e o alegere inspirata, Costumatiile pentru Sharapova sigur nu arata in stilul asta!

dakesis
dakesis  •  06 Martie 2018, 10:32

arata ok... se putea mult mai rau, avand in vedere ultimele dezastre de la nike

Vezi toate comentariile (16)
Comentează