SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

Simona Halep - Garbine Muguruza // Laude pentru româncă înainte de finala de la Cincinnati: "Dacă va deveni numărul unu, va rămâne acolo foarte mult timp, va fi greu de bătut"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 august 2017 18:08

Finala de la Cincinnati dintre Simona Halep și Garbine Muguruza a fost analizată de Sever Dron (73 de ani), fost jucător român de tenis și actual antrenor. 

"Îmi place cum joacă Simona toate provocările pe care le are cu toate adversarele din circuit. E acolo, se bate cu toată lumea. Merită cu prisosință să fie pe primul loc. Are carisma necesară pentru a fi lider.

De fiecare dată când a dat de această situație, poate i-a fost frică de a fi în vârful piramidei, dar acum și-a asumat răspunderea, a trecut prin meciuri grele, prin situații diferite. Sper să găsească forma bună arătată și în finala de azi, cu Muguruza. M-a bucurat faptul că n-a jucat la turneul de la București, n-a fugit după numărul 1. Va deveni numărul 1 jucând la turnee mari, cu jucătoare mari.

Muguruza e o jucătoare ofensivă, dar nu e atât de agresivă ca Svitolina sau Ostapenko. Muguruza mi se pare o jucătoare de profil asemănător cu Simona. Din păcate, Simona a jucat prea bine în semifinală și e cam greu să repete aceeași prestație și în finală. Eu cred că șansele sunt 50-50. Faptul că va deveni numărul 1 poate fi în avantajul Simonei în meciul cu Muguruza.

Dacă va deveni numărul 1, va fi foarte greu de bătut și cred că ar rămâne foarte mult timp în fruntea clasamentului", a declarat Sever Dron, la TV Dolce Sport.

Citește și: A patra oară cu noroc? Simona Halep e din nou foarte aproape să devină liderul WTA, după ce a ratat alte 3 șanse uluitoare

  • Partida dintre Simona Halep și Garbine Muguruza va avea loc în această seară, de la ora 21:00. Duelul va fi în direct pe TV Digi Sport 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
merace
merace  •  20 August 2017, 20:46

Ana Bogdan s-a calificat la New Haven, dupa 6-2,6-2 cu Bondarenko, fosta nr.29 mondial in 2009! HAI ROMANIA! HAI SIMONA!

merace
merace  •  20 August 2017, 20:29

Cu o jucatoare de talie mondiala ca Simona, cred ca TVR ar trebui sa transmita toate partidele din turneele WTA, ca sa le vada toti românii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează