SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA, semifinala Australian Open 2020 // Simona a cedat primul set la Melbourne

Articol de GSP - Publicat joi, 30 ianuarie 2020 08:59

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) a cedat primul set de la Australian Open 2020, primul turneu de Grand Slam al anului, în semifinala cu Garbine Muguruza (26 de ani, 32 WTA).

Muguruza a reușit să câștige primul set la tiebreak, 7-6 (10-8). Jucătoarea din Spania a făcut pauze lungi între servicii și între puncte pentru a se putea odihni.

Garbine a condus 3-0, Simona a revenit la 4-3, apoi Garbine a făcut iarăși 3 puncte consecutive, 6-4. A fost 6-6, 7-7, 8-8, un out al Simonei și o minge trimisă în fileu, iar setul s-a dus în dreptul spanioloaicei.

Astfel, din păcate, Simona, care de luni va fi numărul 2 mondial, nu și-a putut păstra palmaresul imaculat de la Melbourne din acest an. Până acum, sportiva noastra nu pierduse niciun set în Australia!

  • Turul I: Halep vs. Brady 7-6 (5), 6-1 
  • Turul II: Halep vs. Dart 6-2, 6-4 
  • Turul III: Halep - Putintseva 6-1, 6-4 
  • Optimi: Halep vs. Mertens 6-4, 6-4 
  • Sferturi: Halep vs. Kontaveit 6-1, 6-1

În cele din urmă, Halep a pierdut cu Muguruza, scor 6-7 (8), 5-7, în semifinale Australian Open 2020. În finală, jucătoarea din Spania o va înfrunta pe americanca Sofia Kenin.

vezi și:

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA, semifinala Australian Open 2020 // Gest nervos făcut de Simona: și-a distrus racheta după setul pierdut!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează