SPORTURI  »  TENIS  »  CADOU

VIDEO + FOTO Simona Halep i-ar fi făcut tatălui ei un cadou extravagant: mașină de 300.000 de euro

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 septembrie 2020 22:57 / Actualizat duminica, 13 septembrie 2020 23:38

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) va juca săptămâna viitoare la turneului de la Roma, unde va fi principala favorită, iar înainte de competiție i-ar fi făcut un cadou spectaculos tatălui său. 

Astfel, se pare că Stere Halep ar fi primit din partea Simonei un cadou extravagant: un Bentley Flying Spur. Limuzina, una dintre cele mai așteptate ale anului, are un preț de pornire de 214.000 de dolari. Pentru mașina tatălui său, Simona Halep ar fi plătit în jur de 300.000 de euro, susține ziare.com.

FOTO. Vezi cum arată Bentley Flying Spur

+5 FOTO

Bentley Flying Spur are un motor W12, de 6 litri și are 626 de cai putere. Mașina ajunge de la 0 la 100 km/h în 3,8 secunde, iar viteza maximă este de 333 km/h.

36.577.615 $a câștigat Simona Halep din tenis

VIDEO Bentley Flyin Spur, una dintre cele mai apreciate mașini din 2020

Citește mai multe știri despre Simona Halep: 

Simona Halep, singură contra valului condus de Osaka și Andreescu » Performanța remarcabilă reușită de româncă

Simona Halep și-a aflat adversarele în turneul de la Roma! Cum arată tabloul pentru principala favorită

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
adriann_
adriann_  •  14 Septembrie 2020, 14:41
Postat de pittt pe 14 Septembrie 2020, 13:11

Ideea e ca un milionar, destept sau nu, mai ales daca si-a castigat banii cinstit, face ce vrea cu banii lui si nu trebuie sa dea socoteala nimanui.

Da, poate in Vestul Salbatic asa era :))) In ziua de azi nu e vorba de dat socoteala, e vorba de a fi respectat sau nu. Bill Gates este un om respectat, sunt si o gramada de milionari mult mai putin bogati decat el care sunt membri respectati ai comunitatii, dau de lucru la o gramada de oameni, duc vieti utile societatii etc. Iar la polul opus sunt machidonasii cu Bentley...

pittt
pittt  •  14 Septembrie 2020, 13:11
Postat de adriann_ pe 14 Septembrie 2020, 11:06

Prostea, eu n-as fi frustrat nici de unu' cu Bentley stai tu linistit :))) Ideea nu e ca un milionar nu trebuie sa-si foloseasca banii, ideea e ca un milionar destept (a se vedea exemplul Bill Gates) nu face parada prosteasca de milioanele lui. Satisfactia unui om care a reusit in viata nu vine din faptul ca il invidiaza unu' cu Sandero :))) Dar normal ca tu si altii ca tine aveti nevoie de vreo 10 generatii incaltate in spate ca sa pricepeti asta, ori voi sunteti la prima, maxim a doua :)))

Ideea e ca un milionar, destept sau nu, mai ales daca si-a castigat banii cinstit, face ce vrea cu banii lui si nu trebuie sa dea socoteala nimanui.

bazinga
bazinga  •  14 Septembrie 2020, 11:08

Vreti sa ziceti ca Nea Stere si-a facut singur cadoul acesta din banii fetei lui, nu-i asa ? El gestioneaza banii Simonei, asa ca , probabil nici nu i-a cerut voie !Neam de neamul lor de machidoni n-a visat vreodata sa invarta banii cu lopata , cum o fac acum ! Bravo lor !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează