SPORTURI  »  TENIS  »  CLASAMENT

Absența din circuit o costă » Simona Halep iese din TOP 10 mondial. Cine a depășit-o

Simona Halep // foto: Imago Images
Simona Halep // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2022 19:54 / Actualizat marti, 18 octombrie 2022 21:35

Simona Halep (31 de ani) a început săptămâna pe locul 9 WTA, dar iese din TOP 10 ca urmare a turneului din Guadalajara (Mexic). În clasamentul LIVE, românca este a 11-a jucătoare a lumii.

În august, Simona Halep și-a îndeplinit obiectivul din acest an, revenirea în TOP 10 mondial. A rezistat până în această săptămână, dar absența de la turneele din finalul de an o costă.

Ca urmare a participării la turneul din Guadalajara, unde intră direct în turul 2, faza „16-imilor”, rusoaica Daria Kasatkina și franțuzoaica Caroline Garcia au depășit-o pe Simona.

Grupele pentru Euro 2023 s-au tras la București » Debutăm cu un meci de foc în Ghencea cu Spania! Cum arată grupa României U21
TRAGERE LA SORȚI
Grupele pentru Euro 2023 s-au tras la București » Debutăm cu un meci de foc în Ghencea cu Spania! Cum arată grupa României U21

Simona Halep a ieșit din TOP 10 WTA

În clasamentul LIVE, Simona Halep, cu 2.661 puncte, este pe locul 11. Kasatkina a urcat pe 10 de pe locul 11, iar Garcia pe 9 de pe locul 10. 

Cel mai probabil, Simona va mai coborî câteva poziții până la finalul săptămânii, în funcție de rezultatele de la turneul mexican, unul de nivel WTA 1000.

Simona Halep și-a încheiat sezonul prematur, în septembrie, după ce a suferit o operație la nas. A fost o perioadă tulbure pentru dubla câștigătoare de Grand Slam, care a divorțat de Toni Iuruc și s-a descris drept „epuizată mental”.

VIDEO » Ion Țiriac îi dă un sfat vital Simonei Halep

Mai multe știri din tenis: 

„Nu se poate opri din trișat!” » Iga Swiatek, criticată după gestul comis în finala de la San Diego

Momente fără precedent » Teren cu denivelări în circuitul ATP: „Ăsta nu se poate numi turneu!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
Trandafir
Trandafir  •  19 Octombrie 2022, 10:53

Se intampla mai rau si la case mai mari. Osaka, nr.1 Japonia a ajuns pe locul 43 WTA. Raducanu, nr.1 Mrea Britanie - locul 74. Kerber, steaua puternicei Germania s-a prabusit pe locul 99 !! Iata cum trece gloria lumii !

267890
267890  •  19 Octombrie 2022, 07:46

Mult succes Simo spre locul 100!

Trandafir
Trandafir  •  18 Octombrie 2022, 22:24

Vedeti ce se intampla daca-i lsati pe rusi sa joace ? Iti iau locul. Eu le-am spus la toti sa-i interzica, dar degeaba.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează