SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO Simona Halep îi cucerește pe fanii de la Australian Open: „Da, puteți să îmi spuneți așa”

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2021 13:10 / Actualizat luni, 08 februarie 2021 13:30

Simona Halep (2 WTA, 29 de ani) a debutat cu succes la Australian Open 2021 și a învins-o în turul I pe australianca Lizette Cabrera (23 de ani, 140 WTA), scor 6-2, 6-1.

La interviul de la finalul partidei, Simona Halep a vorbit despre legăturile pe care le are cu jucătoarele din Australia la începutul acestui sezon.

Pe lângă meciul demonstrativ cu Ashleigh Barty, Halep a jucat în turul I contra australiencei cu origini filipineze Lizette Cabrera, iar în turul doi va da peste altă favorită a publicului, Ajla Tomljanovic.

În plus, la dublu Halep face pereche cu Charlotte Kempenaers-Pocz, o jucătoare de doar 16 ani, fără clasament, iar cele două vor juca împotriva a două australience, Arina Rodionova și Storm Sanders.

VIDEO Simona Halep: „Da, sunt «Aussie-Sim”

„Îmi place să fiu aici, deci îmi place să joc contra australiencelor. Darren m-a ajutat să-mi găsesc parteneră de dublu. Le mulțumesc organizatorilor pentru wild-card. E plăcut să mai joci un meci și sper să câștigăm. 

Jucăm contra a două australience, deci sunt înconjurată. Da, puteți să-mi spuneți așa, Aussie-Sim. Sunt o parte australiancă”, a declarat Simona Halep la finalul partidei.

Citește mai multe știri despre Australian Open 2021:

Ce urmează pentru Simona Halep la Australian Open! Victorii pe linie contra viitoarei adversare

Primul nume tare de pe partea Simonei Halep care iese de la Australian Open! Serena Williams și Naomi Osaka, victorii categorice în turul I

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
talpaiadului
talpaiadului  •  10 Februarie 2021, 04:18
Postat de bazinga pe 08 Februarie 2021, 15:56

Probabil i se spune asa deoarece seamana putin cu un cangur dupa cum topaie pe teren ! O spun cu simpatie, nu in sens negativ !

La fata seamana mai mult cu o ***, uita-te la poza de sub titlu :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  08 Februarie 2021, 15:56

Probabil i se spune asa deoarece seamana putin cu un cangur dupa cum topaie pe teren ! O spun cu simpatie, nu in sens negativ !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează