SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

SIMONA HALEP // Ilie Năstase a găsit motivul eliminării premature a Simonei Halep de la US Open: "Dacă eram în locul lor, n-o lăsam să joace"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 03 septembrie 2018 17:13

Într-un interviu acordat Libertatea, fostul mare tenismen Ilie Năstase (73 de ani) a comentat eliminarea prematură a Simonei Halep (1 WTA) în primul tur la US Open. "Nasty" acuză staff-ul Simonei că a gestionat greșit programul lui Halep din această vară. 

"La băieți, mai toți jucătorii din top 50, dacă nu cumva din top 100, sunt foarte buni. Competiția este mult mai dură. La fete, nu sunt sigur că se poate spune același lucru nici măcar în privința primelor 10.

Accidente ca acela s-au mai întâmplat și se vor mai întâmpla. E păcat, totuși, pentru că senzația mea e că staff-ul Simonei Halep a greșit. Dacă eram în locul lor, n-o lăsam să joace la Cincinnati. A acumulat prea multă oboseală acolo.

În ceea ce privește meciul de la US Open, mai trebuie să te lase și adversarul să joci ofensiv. Păi, Kanepi dădea în minge de-o rupea! Cum să joci ofensiv cu ea, mai ales dacă ești așa, mai mică, cum e Simona?", a spus Ilie Năstase, într-un interviu acordat pentru Libertatea.

La sfârșitul lunii august, Simona Halep a jucat 10 meciuri în mai puțin de două săptămâni.  A câștigat turneul de la Montreal, după o finală cu Sloane Stephens (3 WTA), iar în săptămâna imediat următoare a ajuns până în finală la Cincinnati, unde a pierdut în fața lui Kiki Bertens (17 WTA). Ulterior, liderul mondial s-a retras de la New Haven, turneu la care își anunțase prezența. 

Vezi și: "E lipsă de respect!" Darren Cahill a izbucnit pe twitter, după un comentariu care o implică pe Simona Halep

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
983732924972315
Soos Vilmos  •  04 Septembrie 2018, 10:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

merace
merace  •  03 Septembrie 2018, 21:50
Postat de Alexandru Chis pe 03 Septembrie 2018, 19:15

Imi pare rau, Nasty, ca nu ai sesizat faptul ca Simona si staff-ul ei nu se gandesc la marile victorii din G.S. si la... "istorie", ci numai la castigurile pecuniare, indiferent daca acestea vin de pe urma participarii la turnee mai putin cotate, turnee care o uzeaza excesiv! Aceasta este "politica" familiei Halep, aceea de a castiga cati mai multi bani, in detrimentul marilor victorii si a ceea ce va ramane inscris, despre Simona, in paginile de istorie ale sportului alb.

Tu vorbesti din experienta proprie, sau din ce invidiezi la altii?! :D

merace
merace  •  03 Septembrie 2018, 21:49

"Dupa război, mulți viteji se-arată!" - proberb românesc, pe care Ilie poate îl știe, dar acum îl și ilustrează prin exemplul propriu! :D

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close