SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Meciul Simonei Halep l-a enervat pe Ilie Năstase: „Am închis televizorul!”

Simona Halep, la Indian Wells +19   FOTO
Simona Halep, la Indian Wells

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2022 17:50 / Actualizat sambata, 19 martie 2022 17:51

Simona Halep (30 de ani, 26 WTA) s-a oprit în semifinalele turneului de la Indian Wells, învinsă în două seturi de poloneza Iga Swiatek (20 de ani, 4 WTA), scor 6-7 (6), 4-6. Ilie Năstase (75 de ani), primul lider mondial din istoria ATP, declară că a închis televizorul la finalul primului set.

După o oră de luptă, Simona Halep a capitulat în tie-break-ul actului de debut, 6-8. La 6-4 în tie-break, Halep a judecat greșit un punct și a luat-o la țintă pe jucătoarea în vârstă de 20 de ani, aflată la fileu, deși avea posibilitatea s-o paseze. 

Criză de nervi: Halep a rupt racheta în semifinala cu Swiatek!
INDIAN WELLS
Criză de nervi: Halep a rupt racheta în semifinala cu Swiatek!

Nervoasă, Simona a început să lovească cu racheta de pământ! După ce a ratat și a doua minge de set, iar Swiatek a câștigat tie-break-ul la 6, Simona și-a rupt racheta și a fost avertizată de arbitru.

Ilie Năstase, despre semifinala Simona Halep - Iga Swiatek: „M-am culcat după primul set”

Finalul primului set a fost „decisiv” și pentru Ilie Năstase.

„M-am uitat la primul set, la tie-break. După aia, m-am enervat și m-am culcat. Acum nu mai contează că ea e pe locul 14, a fost odată locul 1, asta e cel mai important”, a declarat Ilie Năstase, prezent la evenimentul de lansare a vinului Nasty, citat de playsport.

Simona Halep urcă în clasamentul WTA după Indian Wells

Simona Halep a început competiția din Indian Wells pe locul 26 WTA. Calificarea în semifinale i-a adus Simonei 390 de puncte în clasamentul WTA, cu care Halep ajunge la un total de 2.222.

Sportiva din România a urcat astfel pe locul 19 într-un clasament live, urmând să ocupe aceeași poziție în ierarhia oficială, pe care WTA o va publica luni.

Pe Halep o despart acum 39 de puncte de Elena Rybakina, ocupanta locului 18, și doar 6 puncte de Elina Svitolina, locul 20.

Dacă ar fi ajuns în finala Indian Wells, Halep ar fi obținut 260 de puncte suplimentare, cu care ar fi urcat pe locul 14 WTA.

A doua cel mai bine clasată jucătoare din România este Sorana Cîrstea (31 de ani), locul 27 în clasamentul live, cu 1.865 puncte.

VIDEO » Rezumatul meciului Simona Halep - Iga Swiatek

VIDEO » Cele mai tari imagini din încleștarea Simona Halep - Iga Swiatek

+15 FOTO

Citește mai multe știri din tenis: 

Ce urmează pentru Simona Halep: turneele la care vrea să joace după Indian Wells

Iga Swiatek, prima reacție după triumful cu Halep: „Eram favorită”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (6)
449402853631732
Adrian Stefanescu  •  20 Martie 2022, 15:26

Dupa logica unor, S Halep a asumat destui bani din tenis si nu prea mai este interesata de performante! Parerea mea este ca a avut dintotdeauna probleme de ordine mental!!! Iar meciurile decisive le-am pierdut in marea lor majoritate. La acest nivel micile detalii fac diferenta.

elgabri
elgabri  •  20 Martie 2022, 09:32

Gata s a oprit crivatul vine primavara ;))

vasileroaita
vasileroaita  •  19 Martie 2022, 19:09

E greșit să scrieți că Simona a judecat greșit. Ea nu judecă deloc!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează