SPORTURI  »  TENIS  »  DECIZIE

"Simona Halep, imposibil de antrenat?" » Presa din SUA nu îşi explică decizia luată de numărul 3 WTA

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 11 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 11 noiembrie 2014 11:35

Simona Halep a renunţat la colaborarea cu belgianul Wim Fissette după doar 10 luni, deşi în acest timp a avut un salt incredibil în carieră, ajungînd de pe locul 10 WTA pînă pe 3. 

Site-ul Sports World News se întreabă dacă nu cumva românca este " imposibil de antrenat", jurnaliştii de acolo fiind surprinşi de decizia luată de Halep.

" Simona Halep este imposibil de antrenat? Şi-a părăsit ultimul antrenor după ce a urcat de pe locul 10, pînă pe 3 în lume, totul în 10 luni", notează jurnaliştii americani.

Motivul găsit de jurnaliştii americani este legat de forma excelentă a Simonei despre care spun că "poate a realizat că rezultatele reprezintă şi rodul motivaţiei sale".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (25)
p.rares
p.rares  •  12 Noiembrie 2014, 02:41

A fost sfatuita de "regele" Hagi. Sunt convins ca o sa regrete decizia luata.

masko0
masko0  •  11 Noiembrie 2014, 21:23
Postat de castiani pe 11 Noiembrie 2014, 16:11

bai cum isi dau toti fr.aierii cu parerea. bai nene habar n-aveti ce inseamna sa faci performanta intr-un domeniu daramite sa ajungi locul 3 in lume. Normal, din fata tastaturii si a telecomenzii totul pare usor dar cum iesiti din casa cum va rupeti gatul. penibili. fata asta este cel mai bun produs al sportului romanesc din ultimi enspemii de ani si voi niste r ata ti va dati cu parerea bai habarnistilor. natie de h a n dica pa ti, e plin chatul de specimene dastea, mi-e mila de voi

nu e nici un produs al sportului romanesc, sportul romanesc nu a ajutat-o cu nimic... e propriul ei produs si al ambitiei tatalui ei

plischi
plischi  •  11 Noiembrie 2014, 19:03

raman la parerea pe care mi-am exprimat-o cu alta icazie: este vorba de M A L A I!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează