SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MARBELLA

Simona Halep, în turul doi la Marbella

simona
simona

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2010 00:00

Simona Halep s-a calificat în turul doi al turneului de la Marbella (Spania), turneu dotat cu premii în valoare de 220.000 dolari.

Venită din calificări, jucătoarea română a învins-o în manşa inaugurală pe Iveta Benesova, din Cehia, cu scorul de 6-4, 6-1. Dacă în primul set, Simona Halep s-a impus graţie break-ului reuşit la scorul de 4-4, în cel de-al doilea set, tenismena clasată pe locul 166 WTA s-a impus într-o manieră autoritară după ce a făcut 3 break-uri.

Halep a reuşit pe parcursul meciului 61 de puncte cîştigătoare, în timp ce Benesova, ocupanta poziţiei 70 în clasamentul WTA, 42 de puncte.

În meciul următor, Simona Halep o va întîlni pe cîştigătoarea dintre Maria Kirilenko (cap de serie numărul 6) şi Sorana Cîrstea. Pentru accederea în turul doi, românca va primi 30 de puncte WTA şi 2, 950 dolari.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează