SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Simona Halep, interviu special pentru WTA la 24 de ore după succesul de la Roland Garros: "Focul este încă în mine" » Cum a fost prima noapte + ce mesaj i-ar trimite Simonei din urmă cu 10 ani

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iunie 2018 10:29

Simona Halep, locul 1 WTA, a acordat un interviu pentru WTA Insider la o zi după ce a câștigat turneul de la Roland Garros, contra lui Sloane Stephens.

  • Simona Halep revine astăzi în țară, la ora 16:15. Diseară, la ora 20:00, va prezenta trofeul fanilor, la Arena Națională, pe fața intrării la zona VIP. Detalii AICI

Simona Halep a povestit cum se simte după triumful de la Paris și cum a petrecut alături de apropiații săi.

"Nu m-am simțit diferit duminică dimineață. Doar puțin ușurată că totul s-a terminat și că în final am câștigat. Nu am dormit prea mult sâmbătă noaptea. Dar am dormit cu trofeul lângă mine, ca un copil cu jucăria. A fost o noapte specială. Am fost încojurată de mulți oameni.

Am avut o mică petrecere, dar după aceea m-am dus la mine în cameră pentru a mă calma și a simți ce am realizat. Darren mi-a zis că încă nu îmi dau seama de ce s-a întâmplat. Dar cu siguranță o voi face în zilele următoare. Acum mă simt normal.

Nu am trecut prin momente grele de care să nu știe lumea. Am avut câteva accidentări care au fost mai grele. Am avut probleme la spate, în 2008 și 2013. Acum mă simt destul de bine", a declarat Simona pentru WTA Insider.

Simona Halep a vorbit și despre schimbările pe care le-a făcut în modul în care se comportă și a dezvăluit ce mesaj i-ar trimite Simonei Halep din urmă cu 10 ani.

"Nu pot să zic că mi-am schimbat felul de a fi. Focul este încă în mine, dar am lucrat la cum să îl controlez. Am făcut o treabă destul de bună în ultimul an și jumătate. Nu cred că poți să te schimbi, doar să înveți să te controlezi. Am lucrat mult ca să-mi schimb părțile negative în părți pozitive. Am făcut asta datorită lui Darren și e mai bine.

Fetei din 2008 (n.r. Simona Halep a câștigat Roland Garros la junioare, în 2008, când avea 16 ani) i-aș spune să își controleze nervii și focul din ea. Sunt o persoană foarte emotivă. Dacă reușesc să controlez asta, pot juca cel mai bun tenis al meu.

Nu știi niciodată cât de puternică ești până când nu îți forțezi limitele la maximum. Am făcut asta. Am învățat să nu renunț niciodată. Este cel mai mare pas pe care l-am făcut pentru a câștiga acest turneu. Dacă ai un foc înăuntru, trebuie să îl lași să te ajute în meciuri, dar trebuie să îl controlezi. Trebuie să ai echilibru, să te înțelegi și să te accepți. Înainte nu acceptam că sunt atât de negativă. Nu realizam", a adăugat liderul WTA.

Interviul dat de Simona Halep pentru WTA Insider a fost întrerupt de Toni Nadal, unchiul lui Rafa Nadal, care a felicitat-o. (Detalii aici)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1603333626579973
Mircea Deca  •  11 Iunie 2018, 13:12

frumoasa mai esti simona ,mai ales acolo unde trebuie ,in interior.............................................

Vezi toate comentariile (1)
Comentează