SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP. Investiție uriașă la malul mării! Ce lovitură de proporții pregătește familia Halep

Aceasta este cafeneaua SH din Constanța, pe care liderul WTA a deschis-o acum câțiva ani
Aceasta este cafeneaua SH din Constanța, pe care liderul WTA a deschis-o acum câțiva ani

Articol de - Publicat joi, 22 martie 2018 08:59

Simona Halep continuă să investească în imobiliare la Constanţa, unde vrea să dezvolte o nouă afacere, chiar în locul cafenelei SH, pe care ar urma să o închidă.

Deşi luna martie nu s-a încheiat încă, Simona Halep a depăşit deja pragul de 2.000.000 de dolari adunaţi doar din performanţele sportive înregistrate în acest an.

Numarul 1 mondial în ierarhia WTA, românca a câştigat turneul de la Shenzen, apoi a făcut finală la Australian Open, "sferturi" la Doha, unde n-a putut disputa semifinala din cauza accidentării la talpa piciorului drept, iar săptămâna trecută a ajuns iar în penultimul act la Indian Wells.

Investiţie în locul cafenelei SH din Constanţa

De mai multă vreme, de când, graţie rezultatelor, a intrat în topul celor mai bune jucătoare ale lumii, câştigurile Simonei au crescut substanţial. Iar constănţeanca a început să investească masiv, în principal în afaceri imobiliare.

Printre altele, ea a deschis în Constanţa o cafenea, SH Cafe, pentru care a plătit în jur de 600.000 de euro.

Tatăl sportivei, Stere Halep, care se ocupă de afacerile fiicei sale, ar intenţiona ca în locul cafenelei să demareze o nouă investiţie, un hotel boutique de 5 stele.

"El a realizat că această investiţie în imobiliare este una cât se poate de profitabilă. Așa se şi explică interesul pe care familia Halep îl are faţă de această zonă a afacerilor", a precizat o sursă pentru TV Telekom Sport.

Cafeneaua ar urma să fie închisă și clădirea demolată, mai ales că, deşi amplasată în centrul Constanţei, nu s-a dovedit a fi o afacere prea profitabilă. Pe locul astfel eliberat s-ar face construcția hotelului. 

Hotel în Poiana Braşov

Una dintre cele mai mari investiţii pe care Simona le-a făcut a fost să achiziţioneze, anul trecut, două hoteluri. Este vorba despre hotelul Drachenhaus (foto), sau fosta pensiune Heraldic, de 4 stele, care are 24 de camere şi apartamente şi se află la intrarea staţiunii Poiana Braşov.

Celălalt, cu același nume, se află în Brașov, în centrul istoric, pe strada Nicolae Bălcescu. Valoarea investiţiei a fost de 2.000.000 de euro.

Vile şi bloc cu apartamente de lux în Constanţa

Chiar dacă stă mult timp la Bucureşti, unde şi-a luat un apartament de 400.000 de euro, Simona a investit foarte mult şi acasă, la Constanţa. Pe lângă cafenea, ea şi-a făcut o vilă de 600.000 de euro şi un bloc cu două etaje în apropierea casei părinteşti.

Apoi, pentru familie, a mai construit câteva vile, care au costat în jur de o jumătate de milion de euro. În plus, a ridicat în zona Mamaia un bloc de 6 etaje cu apartamente de lux.

Un garaj de 1.000.000 de euro

Nu este un secret, Simonei Halep îi place foarte mult să conducă, mai ales maşini extrem de puternice. Nu e intimidată nici de traficul intens din Bucureşti. De-a lungul timpului a adunat în colecţia proprie foarte multe maşini de lux, care ar însuma în jur de un milion de euro.

O parte dintre maşinile deţinute de Simona Halep:

Marcă Preţ
Mercedes GLE450 AMG 140.000 euro
Mercedes CLS AMG 90.000 euro
Mercedes-AMG S63 4MATIC Cabriolet 70.000 euro
Porche 911 Carrera 120.000 euro
Porsche Panamera 100.000 euro
Range Rover Vogue 100.000 euro
Audi A 8 40.000 euro

 

2.177.193 €a câștigat Simona Halep în 2018

Simona e pe 11 în topul câştigurilor WTA all time

Cu 22.913.208 dolari, câştigaţi de-a lungul carierei, doar din tenis, Simona Halep este pe locul 11 în clasamentul WTA all-time. Topul este condus detaşat de Serena Williams, cu 84.510.301 euro, urmată de Venus Williams, 40.285.223, şi Maria Șarapova, 37.205.769.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
fangigi
fangigi  •  22 Martie 2018, 16:07
Postat de baruch pe 22 Martie 2018, 10:08

stai, nu cunosc prea bine constanta. deci vrea sa demoleze o cladire istorica (din ce se vede) si sa ridice un bilding cu pereti cortina? nais.

Deja a aruncat 600k pe apa Sambetei pe o cafenea in centrul unui oras mort! Acolo doar in Iulie si August e oarece animatie, in rest bate vantul si la propriu si la figurat!

ando89
ando89  •  22 Martie 2018, 14:26

Sunt afaceri care nu merg de la sine și nu se administrează singure. Poți pierde rapid mulți bani. Simona nu are timpul și priceperea să le gestioneze. Nici tăticul. Are marele atu al unui disponibil în cash peste ce deține orice milionar de carton din România. În locul ei aș negocia cu niște fonduri de investiții. Si aș face diversificare.

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  22 Martie 2018, 14:24

O intrebare cu mai multe raspunsuri: daca i s-ar da gratis Cazinoul, cu conditia sa-l renoveze , cu drept de folosinta pe o perioada de xx ani?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează