SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2020

Simona Halep - Irina Begu. Fanii, scandalizați pe Twitter după ce n-au putut urmări meciul: „Voi sunteți serioși? Cum e posibil să dați asta în loc de Halep - Begu?!”

Simona Halep. foto: Guliver/Getty Images +13   FOTO
Simona Halep. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 septembrie 2020 19:10 / Actualizat miercuri, 30 septembrie 2020 19:31

Simona Halep (2 WTA, 29 de ani) se duelează cu Irina Begu (30 de ani, 73 WTA), în turul II de la Roland Garros. Meciul nu a putut fi urmărit în Marea Britanie, iar fanii s-au revoltat pe Twitter.

În locul meciului Halep - Begu, cei de la Eurosport UK au preferat să transmită duelul Casper Ruud (25 ATP) - Tommy Paul (58 WTA), un meci de pe tabloul masculin. Astfel, suporterii Simonei Halep nu și-au putut urmări live favorita, scandalizându-se pe rețelele de socializare.  

„Eurosport UK, voi sunteți serioși? Nu transmiteți meciul Halep - Begu și preferați Ruud - Paul? (Mda, n-am auzit de niciunul dintre ei)”, a scris un utilizator pe Twitter. 

„Nu înțeleg de ce Eurosport UK preferă alte meciuri în detrimentul celui al FOSTEI CAMPIOANE, Simona Halep”, a scris alt fan nemulțumit, completat de alt telespectator revoltat: „Evident, nu e neapărat important în epoca live-streamingului, dar sunt curios de ce Eurosport UK optează pentru meciul Tommy Paul - Casper Ruud, în loc să transmită meciul Halep - Begu. Mulți fani de-ai lui Ruud și Paul în această țară sau ceva de genul acesta, nu?”,

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Simona Halep - Irina Begu

+9 FOTO

Vezi AICI toate detaliile de la meciul Simona Halep - Irina Begu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
1678029119091529
Antoaneta-iozefina Ciobanu  •  01 Octombrie 2020, 09:24

Se scrie IN,nu AN.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  30 Septembrie 2020, 20:26
Postat de Alice Popa pe 30 Septembrie 2020, 19:57

Eurosport UK a preferat sa transmita un meci de tenis. Halep produce doar pierderi televiziunilor prin lipsa de interes. Si de venituri din recame.

Pe cand la Paul si Ruud sta toata planeta cu sufletul la gura! Stai tu linistit (a) ca Halep e un star international, baietii aia 2 din esalonul 2 spre 3 al tenisului masculin. Dar in general daca nu joaca o englezoaica sau Serena Williams, britanicii sunt mai putin interesati de tenisul feminin

catalin.palcu
catalin.palcu  •  30 Septembrie 2020, 20:21
Postat de Victor Ba pe 30 Septembrie 2020, 19:45

Meciul s-a transmis pe Eurosport 1. In ce tara erau scandalizatii?

UK

Vezi toate comentariile (8)
Comentează