SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI 6-7 (2), 6-2, 6-4 // Primele declarații ale liderului WTA după debutul de succes de la Australian Open 2019: „Altfel privesc acum spre turul doi”

Simona Halep în meciul cu Kaia Kanepi
Simona Halep în meciul cu Kaia Kanepi

Articol de GSP - Publicat marti, 15 ianuarie 2019 13:14

Simona Halep (1 WTA) s-a calificat în turul doi de la Australian Open după ce a învins-o pe Kaia Kanepi (33 de ani, 71 WTA), scor 6-7, 6-4, 6-2.

  • În turul secund, Simona Halep o va înfrunta joi pe americanca Sofia Kenin, 20 de ani, 20 de ani, 37 WTA, care a învins-o în primul tur pe Veronika Kudermetova, scor 6-3, 3-6, 7-5.

„Ştiam ce trebuie să fac, ştiam că e foarte puternică. Ştiam că trebuie să am încredere. Sunt foarte fericită că am câştigat! Merg cu mult mai multă încredere în turul doi.

Va fi greu şi în turul 2, dar voi avea mai multă încredere. Nu e uşor să fii numărul 1, orice meci e greu. Cumva sunt jumătate australiancă, am avut un antrenor din Australia. Vă mulţumesc foarte mult pentru suport!”, a declarat Simona Halep, pe teren, la finalul meciului.

Citeşte şi:

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI 6-7 (2), 6-2, 6-4 // FOTO Simona Halep ne-a arătat că se poate! Liderul WTA a debutat la Australian Open cu o victorie trudită, în set decisiv, prima în circuit după 5 luni

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
klauz
klauz  •  16 Ianuarie 2019, 09:02
Postat de Dorel Ciobanu pe 15 Ianuarie 2019, 17:25

Mai ***,cine iti da dreptul sa faci comentarii daca,nu te pricepi la acest sport.

Dorel, cred ca toate bancurile alea dupa tine s-au facut... Daca eu nu ma pricep la sport, adica te-ai pricepe tu??? Ai fi primul dorel priceput... Vezi ca *** mai rau ca comentariul tau!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

klauz
klauz  •  16 Ianuarie 2019, 08:55
Postat de Florea Virgil pe 15 Ianuarie 2019, 14:30

Pot să înțeleg faptul că unora nu le place Simona, dar îi întreb: de ce vă uitați la meciurile ei? Altceva mai bun nu aveți de făcut? Simona, până la urmă e a noastră, a tuturor românilor. Măcar că atunci când e de criticat trebuie să o facem, dar contează enorm, limbajul. Ea e prima în clasamentul WTA. O chestiune deloc la întâmplare. Merită toată aprecierea noastră, chiar și atunci cândnu poate mai mult. Azi a arătat de ce este pe primul loc. Veți vedea că pe măsură ce-și va intra în ritm, vor obosi celelalte să-i smulgă măcar un set. Până la RG, greu va mai ceda un set cuiva. O să vedeți. Și abțineți-vă de la comentarii aiuristice. Simona e cea mai bună. Cel puțin azi, după cum arată clasamentul. Nu după sondaje de opinie. Calculat, la milimetru. Bravo fată. dă-le bătaie. Eu am votat că vei câștiga AO în acest an.

Tipule, cum de nu pricepi de ce ne uitam la meciurile halepei? De distractie, sunt incredibil de amuzante. Sa o vezi pe halepă cum se *** disperat la fiecare minge, cum fuge din colt in colt speriata de bombe, cum returneaza numai la intamplare, cumva-cumva sa treaca de fileu, unde mai vezi la teve asa o comedie? Dupa aia, in pauze sau dupa meciuri, cum isi ia afoana mutre de campioana si vorbeste despre tenis ca si cum ar pricepe, neamu' prost e distractiv intotdeauna, de-aia ti-am si raspuns...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

755563951228428
Petrescu Cristian  •  15 Ianuarie 2019, 17:49
Postat de klauz pe 15 Ianuarie 2019, 14:02

Iti spun eu cum trebuie sa privesti spre turul doi: ca o mica mincinoasa care te-ai dat in fals accidentata la Beijing... Si ca o jucatoare primitiva, fara simtul mingii, trabajadora.

Iti spun eu bai *** fata asta MINUNATA si a taiat sanii ca sa faca performanta Asa ca taci dracului din gura sau *** Mars

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează