SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI // Citatul postat de Simona Halep pe Instagram după eliminarea prematură de la US Open

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 27 august 2018 21:38

Simona Halep (1 WTA, 26 de ani) a părăsit turneul de Mare Șlem de la US Open încă din primul tur. Liderul mondial a fost neputincios în fața jocului extrem de agresiv al estonei Kaia Kanepi (44 WTA, 33 de ani), care s-a impus cu 6-2, 6-4, după doar o oră și 17 minute de joc. 

La câteva ore după finalul meciului, Simona a postat un mesaj scurt pe contul său de Instagram: "Câteodată câștigi, câteodată înveți". La nici 20 de minute după apariția mesajului, postea jucătoarei noastre avea deja 10.000 de aprecieri.

Explicațiile de la conferință

La finalul partidei, Simona a vorbit în fața jurnaliștilor despre înfrângerea cu Kanepi și i-a dat credit adversarei pentru jocul impresionant etalat în fața liderului mondial.

"Mă așteptam ca ea să joace așa, fără teamă, să lovească mingea puternic. Nu pot spune foarte multe lucruri despre acest meci. Doar că nu prea am simțit mingea, dar și ea a jucat tare și m-a împins în spatele terenului.

A fost un meci dur, dar asta este. A fost doar o zi proastă pentru mine. Nu a fost vorba de presiune, doar o zi nefericită", a declarat Halep la conferința de presă.

Vezi și: 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
ionion
ionion  •  28 August 2018, 12:08

Simona, si acum ceva mai superficial. Nu mai imbraca echipamentul de la US OPEN pentru ca iti vine aiurea. Pare facut pentru Sharapova. Toate celelate tinute de pana acum au fost OK. Cel cu fusta iti venea chiar bine. Asta e complet nepotrivit. Scuze, dar e..un aspect!

1867284363312523
Trofim Daniel Forogau  •  27 August 2018, 23:29

Da,dar tu esti "NUMBER ONE"cel putin pe hartie!!! Oricum ai intoarce-o e un rezultat foarte rusinos. Dar acum e obisnuita sa iasa din primul tur!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează