SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI // Confuzie rușinoasă! Ce a remarcat Florin Mergea în timpul meciului de la US Open: "Ea vine din Constanța, nu din capitala Sofia"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 27 august 2018 18:55

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a fost eliminată de Kaia Kanepi (33 de ani, 44 WTA) în primul tur de la US Open, 6-2, 6-4. Comentatorii britanici nu au făcut față prea bine relatării celor petrecute pe terenul "Louis Armstrong", confundând România cu Bulgaria.

Tenismenul Florin Mergea (33 de ani) a remarcat o gafă a comentatorului partidei: "Urmăresc partida Simonei Halep pe Eurosport, iar comentatorul tocmai a spus: «Ea vine din Constanța, nu din capitala Sofia». Incredibil!"

Florin Mergea a revenit și a clarificat că era vorba despre comentatorii britanici, nu de cei care comentează partida în România.

Vezi și: VIDEO Momente extrem de tensionate » Simona și-a distrus racheta de nervi!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
titiduru22
titiduru22  •  27 August 2018, 23:45
Postat de danirovl pe 27 August 2018, 20:06

La ce scoala se face in anglia aia nu e de mirare...totusi a numit o capitala cat de cat apropae de noi:)) asta a prins o ora sau doua de geografie:))). Cred ca mai degraba era doar 'ignorant,face parte din cultura lor :)!

Las ca se face in RSR , multa si degeaba .

alexpescaru
alexpescaru  •  27 August 2018, 22:40
Postat de piet pe 27 August 2018, 21:22

omul e foarte bine informat capitala aromanilor e sofia!

Și tu ești la fel de bine informat... De fapt, tu ești chiar inteligent - dacă te duce cineva la gară, te urci singur în tren...

dangerd
dangerd  •  27 August 2018, 21:47
Postat de danirovl pe 27 August 2018, 21:06

De la balul bobocilor pana la comentator eurosport e cale lunga...ar trebui sa fie ceva diferente de cunostinte...sau poate asta e nivelul unuia de comenteaza la eurosport=egal cu nivelul unui absolvent de 8 clase la noi...

La ei este aroganța, îngâmfarea ... le este indiferent care este capitala României: Sofia sau Budapesta. La noi este o îndobitocire națională, vezi noile manuale de geografie şi istorie. Numai că, deşi au atâtea mijloace de informare la dispoziție (Wikipedia, Google maps ...) tinerii sunt preocupați de balene albastre, pokemoni si momo. Nu vreau sa generalizez dar ....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează