SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI // Surpriză la Australian Open: cine a fost antrenorul prezent în loja liderului WTA

Simona Halep // FOTO: Guliver/Getty Images
Simona Halep // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 15 ianuarie 2019 11:45

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI // Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) s-a calificat în turul secund de la Australian Open după un meci dramatic cu estona Kaia Kanepi (33 de ani, 71 WTA). Halep a pierdut primul set la tie-break, 6-7, dar a revenit și le-a câștigat într-o manieră entuziasmantă pe următoarele două, 6-4, 6-2.

  • În turul secund, Simona Halep o va înfrunta joi pe americanca Sofia Kenin, 20 de ani, 37 WTA, care a învins-o în primul tur pe Veronika Kudermetova, scor 6-3, 3-6, 7-5.

Rămasă fără suportul antrenorului Darren Cahill, Simona Halep nu a anunțat încă startul vreunui parteneriat cu un alt antrenor. Totuși, jucătoarea din fruntea ierarhiei WTA a fost însoțită la Melbourne de Florin Segărceanu, antrenorul echipei de Fed Cup a României. 

Acesta a fost surprins în loja Simonei Halep în timpul meciului cu Kaia Kanepi alături de familia Simonei, dar și de ceilalți membri din echipa ei: sparring-partner-ul Vasile Antonescu, fizioterapeutul Andrei Cristofor și preparatorul fizic Teo Cercel.

Vezi și: VIDEO+ FOTO Simona Halep ne-a arătat că se poate! Liderul WTA a debutat la Australian Open cu o victorie trudită, în set decisiv, prima în circuit după 5 luni

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
12luminaverde
12luminaverde  •  15 Ianuarie 2019, 23:12

Eu am scris "flacau"... O fi si asta vreun cuvant nepermis...

996819897083412
Daniel Ionescu  •  15 Ianuarie 2019, 15:56

nu support prostii, lichelele si ticalosii!! mai klauz, de tarat te tarasti tu - ca o ***! -, cat despre primitivism, n'ai proprietatea termenilor, dar stiu eu unul care este primitiv sadea si cu care te inrudesti, Klaus, ala care-si zice presedinte!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valyomanyd
valyomanyd  •  15 Ianuarie 2019, 15:06
Postat de klauz pe 15 Ianuarie 2019, 14:04

Halepa a aratat inca o data ca este o jucoare primitiva, care efectiv se taraste... Nu are nici un pic de talent, doar invesunare si foame de bani, de-aia fuge pana cade jos si returneaza la intamplare, pana adversara greseste.

Prostea, mai poti ? A avut DOUAZECI si CINCI de mingi castigatoare, dupa mintea ta de papagal , asta inseamna sa returnezi la intamplare ? :))))) Imi place ca esti perseverent, persisti in prostie :)))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează