SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA 0-6, 6-2, 4-6 // Halep, despre discursul dur al lui Darren Cahill la adresa ei: „Sunt sigură că l-am enervat”

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 noiembrie 2019 18:43

Simona Halep (5 WTA, 28 de ani) a fost învinsă de Karolina Pliskova (2 WTA, 27 de ani), scor 0-6, 6-2, 4-6, și s-a oprit în faza grupelor la Turneul Campioanelor.

  • Semifinalele de la Shenzhen sunt Elina Svitolina (8 WTA) - Belinda Bencic (7 WTA) și Ashleigh Barty (1 WTA) - Karolina Pliskova (2 WTA). 

„Nu am jucat cel mai bun tenis al meu. După primul set pierdut, am fost aproape de ea la toate capitolele. Am revenit în meci și am fost foarte aproape să întorc soarta. Karolina a fost bună însă, puternică. Este o înfrângere greu de digerat, sinceră să fiu.

Am făcut o analiză după meci, am avut timp să mă gândesc. Am simțit puțină presiune în decisiv, când am fost aproape de 3-0. Am fost mult prea agitată, emoționată. Mi-am pierdut concentrarea”, a declarat Simona Halep, la conferința de presă de după meci.

Halep: „Meritam ce mi-a făcut Darren!”

Darren Cahill a muștruluit-o serios pe Simona Halep, în timpul unei discuții avute pe marginea terenului în setul decisiv. Detalii AICI! 

„Da, [vorbele lui Darren] au avut un impact destul de serios asupra mea. Sunt destul de sigură că meritam, pentru că nu eram deloc calmă. Am schimbat ceva în atitudine după acel moment. Toată lumea știe că lucrez mult la acest capitol. Eram destul de supărată pe mine și sunt sigură că l-am enervat și pe el”, a precizat Simona.

La sfârșitul meciului, sportiva noastră a postat un mesaj pe Instagram cu privire la momentul tensionat pe care l-a avut cu Darren Cahill: „Nu-i ușor să-l enervezi, dar, într-un final, azi am reușit”.

Rezumatul meciului dintre Halep și Pliskova 

VEZI ȘI:

Simona Halep - Karolina Pliskova, WTA FINALS SHENZEN // VIDEO+FOTO Românca a pierdut meciul decisiv cu jucătoarea din Cehia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
bazinga
bazinga  •  02 Noiembrie 2019, 20:39

GAME OVER!E TERMINATA!

valyomanyd
valyomanyd  •  02 Noiembrie 2019, 09:23
Postat de Andronic Popovici pe 02 Noiembrie 2019, 08:54

mai bine mai tarziu decat nicodata ,hai fata acasa lasa Australia ,una tia dat-o printre picioare ,altul peste bot ,ai meritat-o ,o sa te consoleze CTP ,vb lui Don Mitica ,nu ramai nereperata

De prost ce esti nici nu stii unde are loc TC..:)))Aia cu datul printre picioare e din ciclul...Ronaldo l-a driblat pe Messi numai ca argentianul a marcat de doua ori iar portughezul nici o data !..:))

catalynn
catalynn  •  02 Noiembrie 2019, 08:58
Postat de klauz pe 02 Noiembrie 2019, 07:47

Nu ai inteles nimic. Cu siguranta halepa nu se gandeste prea mult la *** respectiv, probabil chiar deloc. Ala bietul e un neputincios notoriu lasat de DOUA neveste. Astia sunt un "cuplu" de doi batraiori asexuati, uniti doar de dragostea de lovele si de *** majoritari (=***). Se prea poate ca inca sa nu se fi cunoscut indeaproape...

Sa-ti spun sincer, cam așa pare, un mariaj aranjat, arhaic, de conveniență. In fine, cu viața lui fiecare face ce vrea ...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează