SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA // Florin Segărceanu după eliminarea Simonei Halep de la Miami: „A fost un consum nervos suplimentar” » Ce spune despre Fed Cup

Simona Halep // FOTO: Reuters
Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 martie 2019 13:17

Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, a vorbit despre meciul pierdut de Simona Halep și despre cum crede că se va prezenta la meciul din semifinalele Fed Cup, cu Franța, din 20-21 aprilie.

„A fost un meci greu, nu-l uiți repede. Condițiile nu au fost ușoare, a plouat mult și cred că a fost un consum nervos suplimentar. Probabil că oboseala și-a spus cuvântul. Poate că a fost un moment speculat bine de Pliskova.

Simona știe să se mobilizeze. Nu face de multe ori aceeași greșeală. Vor fi momente în viitor în care va găsi alternative și nu se va mai întâmpla așa ceva.

Simona a avut un parcurs bun în America. A acumulat încredere. Pauza care urmează va fi benefică pentru ea. Acum va schimba suprafața, dar nu îmi fac probleme. Se va adapta pe zgură și se va reinventa. La ora meciului cu Franța totul va fi bine. Simona nu va mai juca niciun turneu până atunci. Pe 15 aprilie se va reuni echipa, iar până atunci, Simona se va pregăti pe zgură în țară”, a declarat Florin Segărceanu la TV Digi Sport.

Citește și:

Calcule live: Simona Halep depinde de meciul Pliskova - Barty » Pe ce loc poate fi Simona + ce urmează pentru Halep

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
2383858674967323
Bogdan Pavel  •  30 Martie 2019, 08:51
Postat de idi53 pe 29 Martie 2019, 16:35

Simona are nevoie de calmare pt ca de CAL MIC are!

Ai vrut sa spui ceva?

p.rares
p.rares  •  29 Martie 2019, 16:58

Segarceanu un antrenor modest,un jucator fara rezultate.Sa se ia de mana cu actualul antrenor al Simonei ,nea Dobre si sa aplaude.

950748448301063
Coconu Tudor  •  29 Martie 2019, 16:58

eu cred ca pierde intentionat .cred ca face jocul cuiva. si daca joaca cu cel mai salb am curaj sa pariez ca va pierde

Vezi toate comentariile (8)
Comentează