SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA // Succesul Simonei de la Wimbledon n-a impresionat-o pe Pliskova: „Nu am văzut finala, mi-e indiferent dacă Halep pierde sau câștigă”

Articol de GSP - Publicat joi, 31 octombrie 2019 13:06

Karolina Pliskova (27 de ani, 2 WTA) a prefațat duelul pe care îl va disputa vineri împotriva Simonei Halep (28 de ani, 5 WTA), în ultimul meci din Grupa Mov de la Turneul Campioanelor.

  • Duelul Halep - Pliskova va fi vineri, de la ora 14:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport 2. Câștigătoarea duelului se va califica în semifinalele turneului de la Shenzhen.

„Va fi un meci pe care îl va câştiga cine are nervii mai tari! Asta pentru că amândouă ştim că cine pierde pleacă acasă. Dar suntem obişnuite cu acest lucru. 

Va fi un meci dificil pentru mine, ea va încerca schimburi cât mai lungi, seamănă la stil cu Elina Svitolina şi chiar dacă am pierdut în faţa ei nu am făcut un meci rău. Svitolina a bătut-o şi pe Simona, aşa că va fi un meci echilibrat”, a mărturisit Karolina Pliskova, cea care ulterior a mărturisit că nu a urmărit finala câștigată de Simona Halep în fața Serenei Williams la Wimbledon:

„Nu am văzut finala de la Wimbledon! Nu am avut nicio reacţie după ce a câştigat acolo. Îmi place de ea, dar mi-e indiferent dacă câştigă sau pierde, nu e treaba mea”. 

„Am jucat contra ei pe toate suprafeţele, poate mai puţin pe iarbă. Nu cred că va apărea ceva nou, ne ştim bine, ea are jocul ei, eu am stilul meu. Nu va conta suprafaţa de joc, dar pentru că este mai lentă, vom juca mai mult, cu schimburi mai lungi. Am văzut meciurile ei, cum construieşte punctele, am învins-o ultima oară la Miami, am încredere în mine” - Karolina Pliskova, despre Simona Halep

Halep și Pliskova s-au duelat de 10 ori, Simona având 7 victorii. În acest an, Simona s-a impus la Fed Cup, 6-4, 5-7, 6-4, iar cehoaica a câștigat la Miami, 7-5, 6-1. 

CLASAMENT GRUPA MOV

JucătoareMeciuriSeturiPuncte
1. Elina Svitolina24-02
2. Karolina Pliskova22-21
3. Simona Halep22-31
4. Bianca Andreescu21-40

Vezi și: 

TURNEUL CAMPIOANELOR // Karolina Pliskova o „înțeapă” pe Bianca Andreescu: „Mă așteptam să cheme fizioterapeutul, a făcut asta în fiecare meci”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează