SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA // VIDEO Schimbul turneului s-a jucat în semifinale! Raliu COLOSAL cu 24 de lovituri

FOTO: Reuters +3   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 martie 2019 01:51

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a fost eliminată de cehoaica Karolina Pliskova (27 de ani, 7 WTA), scor 5-7, 1-6, în semifinalele turneului de la Miami.A).

Debutul partidei a oferit un tenis de cel mai înalt nivel. În game-ul cu numărul trei, pe serviciul româncei, Pliskova a câștigat un raliu de 24 de lovituri. Nu doar lungimea a fost ieșită din comun, ci și intensitatea.

Simona s-a apărat eroic, a ajuns și la cele două „scurte” ale cehoaicei, dar în final s-a recunoscut învinsă de un forehand plat în lung de linie. Simona a salvat mingea de break a Karolinei și a câștigat game-ul.

 

Vezi și: 

ASHLEIGH BARTY - ANETT KONTAVEIT 6-3, 6-3 // VIDEO + FOTO Barty s-a ridicat ca ciuperca după ploaia de la Miami! O poate întâlni pe Halep în prima finală de turneu Premier Mandatory din carieră

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  29 Martie 2019, 05:42

Degeaba, cu o floare nu se face primavara. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marius.bxl
marius.bxl  •  29 Martie 2019, 05:05

20 de ani de antranamente si mii de meciuri jucate si......dai numai pe centru bașica. asa joc faci cate 2 milioane de schimburi. direct in cartea recordurilor

Vezi toate comentariile (2)
Comentează