SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - KATERYNA KOZLOVA 7-6, 7-5 // Simona Halep: „Am găsit foarte greu ritmul” + reacție haioasă: ce ține minte despre trofeul Indian Wells câștigat în 2015

Simona Halep s-a calificat în optimi la Indian Wells // FOTO: Reuters +7   FOTO
Simona Halep s-a calificat în optimi la Indian Wells // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 martie 2019 21:58

Simona Halep a trecut în optimile Indian Wells, după o victorie foarte dificilă cu ucraineanca Kateryna Kozlova, scor 7-6, 7-5.

  • Halep va juca în optimi marți contra cehoaicei Marketa Vondrousova (19 ani, 61 WTA), care a trecut în trei seturi de Jelena Ostapenko (21 de ani, 22 WTA), scor 4-6, 6-3, 6-4.

„Mulțumesc fanilor care au venit să mă susțină, datorită lor am reușit să câștig azi. Am avut multe emoții când am jucat pe această arenă mare, am încercat să fac totul pentru victorie. Nu am mai jucat împotriva ei și a fost greu să găsesc ritmul, dar sunt mândră că am reușit să trec”, a explicat Simona la final, pe teren.

Simona a fost întrebată cum s-a simțit în 2015, când a câștigat Indian Wells și a luat trofeul. Simona a glumit pe seama lui: „Țin minte că a fost foarte greu, sper ca acum să fiu mai puternic și să pot să-l ridic”.

Momentul când Simona Halep s-a chinuit să ridice trofeul de la Indian Wells

Citește AICI cronica meciului Simona Halep - Kateryna Kozlova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
141576006784678
Badea Mircea  •  11 Martie 2019, 12:44

Sa ii transmita careva sa nu mai strige atat de tare si de lung la fiecare lovitura...acel sunet e un mare consumator de energie...sa isi aleaga si ea momentele...ori cand vrea sa contracareze urletele oponentei, ori in clipe decisive, cand efectiv are nevoie de acele kiaiuri japoneze de lupta...DAR NU TOT MECIUL, ALTFEL E EVIDENT CA SE VA SIMTI OBOSITA PREMATUR ! pfffff ! In plus s-a deprins cu stilul ala de jucat moale, cu racheta moale, si returnat pe centrul terenului fluturasi de badminton...evident ca oponenta o va fugari de pe o tusa pe alta...

neaga1900
neaga1900  •  10 Martie 2019, 23:51

replicile ti le gasesti mereu...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează