SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

SIMONA HALEP - KIKI BERTENS 4-6, 4-6 // VIDEO Simona Halep, izbucnire nervoasă: „Am jucat ca o proastă! Am făcut tot ce i-a convenit ei”

Simona Halep
Simona Halep

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 mai 2019 09:50

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a fost învinsă olandeza Kiki Bertens (27 de ani, 7 WTA), în finala turneului Premier Mandatory de la Madrid, scor 4-6, 4-6.

  • De luni, Simona Halep va ocupa poziția secundă în clasamentul WTA;
  • Kiki Bertens va urca până pe locul 4, cel mai bun ocupat vreodată de o olandeză.

La conferința de presă de la finalul meciului, Simona fost extrem de supărată din cauza înfrângerii și a avut o reacție dură când și-a analizat jocul.

„Cred că Bertens a jucat un tenis mai bun. A meritat să câștige meciul. Eu am jucat greșit și sunt foarte supărată. Dar nu voi face o dramă. Acum mă gândesc la următorul duel cu ea, când va trebui să schimb ceva.

Am jucat ca o proastă! Am făcut tot ce i-a convenit ei. Dar se întâmplă. Trebuie să iau lucrurile așa cum sunt. Săptămâna asta mi-a arătat că jocul meu e la un nivel bun. Sunt fericită cu jocul meu și am trecut de această săptămână grea. Am încredere.

Voi lua lucrurile pozitive din această săptămână. La început, nu credeam că pot ajunge aici. Mă voi calma, voi analiza și voi fi mai bună cu mine. Ea a făcut un meci bun și a meritat titlul. Nu vreau să vorbesc despre ce am gresit. Părerea mea e că am făcut erori”, a declarat Simona Halep la conferința de presă.

„Ultimele 5 luni au fost bune. Știam că anul acesta va fi greu, după ce am câștigat un Grand Slam în 2018. Pe zgură am avut aproape cel mai bun joc al meu. Am încredere, am experiență și am învățat multe”
Simona Halep

 

Vezi și:

VIDEO Simona Halep, discurs cu zâmbetul pe buze după eșecul din finala de la Madrid: recunoaște supremația lui Bertens + mesaj pentru Țiriac

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  14 Mai 2019, 10:04

a fost OK ! turneele mici mai trebuie lasate si la alte jucatoare pentru un grand slem .

rocky2
rocky2  •  12 Mai 2019, 18:47
Postat de mosvasile pe 12 Mai 2019, 14:57

A avut o adversara in forma-cu 12 centimetri mai inalta-si cu un serviciu ucigator!A intrecut-o si pe Kvitova!Simona e "in grafic"!Trebuie acum sa traga concluziile potrivite si sa isi apere punctele de la Roma si de la Paris si va fi din nou "nomber one"!

Ce grafic stimabile, cand a pierdut chiar turneul "de casa", unde zgura, vantul, spectatorii, mosul cu mustata, toti erau cu ea? Orice turneu castigat de Halep e o intamplare, o surpriza de proportii! Ori se retrag advesarele, ori se accidenteaza, ori se anuleaza reciproc! Dar asta nu poate tine la nesfarsit, vom vedea bilantul la sfarsitul lui 2019! Eu cred ca nu va castiga nici un turneu!

rocky2
rocky2  •  12 Mai 2019, 18:32
Postat de mosvasile pe 12 Mai 2019, 14:57

A avut o adversara in forma-cu 12 centimetri mai inalta-si cu un serviciu ucigator!A intrecut-o si pe Kvitova!Simona e "in grafic"!Trebuie acum sa traga concluziile potrivite si sa isi apere punctele de la Roma si de la Paris si va fi din nou "nomber one"!

Mosule, chiar crezi ca va reusi sa-si apere punctele de la Roma si Paris? Chiar crezi ca are faţă de nr 1 mondial? Crezi ca daca Serena nu nastea, ajungea vreodata acolo? Si propaganda comunista acum 30 de ani striga ca suntem peste americani, iar in realitate noi eram zero barat!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close