SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

SIMONA HALEP - KIKI BERTENS // Presa din Olanda, nerăbdătoare înaintea finalei de la Madrid: „Va scrie Kiki istorie? Finala va fi superbă”

Kiki Bertens // FOTO: Reuters
Kiki Bertens // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 mai 2019 18:23

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) și olandeza Kiki Bertens (27 de ani, 7 WTA) se înfruntă în această seară, după ora 19:30, în marea finală a turneului Premier Mandatory de la Madrid. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport 1. 

Presa din Olanda așteaptă cu nerăbdare meciul lui Kiki Bertens cu Halep. Un eventual succes al favoritei lor ar fi cea mai mare performanță din cariera acesteia.  

„Va scrie Kiki istorie? Dacă va câștiga bătălia din această seară, atunci va urca pe locul 4 în clasamentul WTA. O jucătoare din Olanda nu a ajuns niciodată atât de sus, doar Betty Stöve a fost pe locul 5, în anii '70.

Simona Halep este adversara lui Kiki Bertens, iar suprafața de joc se potrivește cu jocul ambelor sportive. Avem toate ingredientele pentru o finală superbă”, a sunat preview-ul meciului făcut de jurnaliștii de la tennis.nl.

simona HALEP, ÎN AVANTAJ ÎN RAPORTUL MECIURILOR DIRECTE

Simona Halep și Kiki Bertens s-au întâlnit de cinci ori în circuit, românca fiind în avantaj, 3-2. Ultimul duel direct s-a consemnat în finala de la Cincinnati, câștigată de olandeză în trei seturi. 

Pe zgură, suprafața pe care se va disputa finala, cele două s-au întâlnit de două ori, scorul fiind egal, 1-1. 

Click pe imagine pentru zoom

Vezi și: Tot ce trebuie să știi despre Kiki Bertens, adversara lui Halep din finală: cel mai important titlu al carierei, cucerit chiar în fața Simonei + cum arată meciurile directe

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
merace
merace  •  11 Mai 2019, 19:31

cred ca meciul urmeaza dupa ce se termina Djokovic-Thiem.

merace
merace  •  11 Mai 2019, 19:28

Imi place titlul. Olandezii isi sustin compatrioata si nu pun titluri vagi... Dar tin cu Simona, sper sa fie un meci frumos.

663725337299648
Costi Santorros  •  11 Mai 2019, 19:24

Statistic vorbind, Simona are 28 de ani și nu trebuie să ne fie rușine în a recunoaște asta. Succes ei și-n viitoarele finale!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează