SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

SIMONA HALEP - KIKI BERTENS // VIDEO „Motive să iubești tenisul pe zgură!” » Schimbul epuizant care a ridicat fanii în picioare la Madrid

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 mai 2019 20:31

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a fost învinsă olandeza Kiki Bertens (27 de ani, 7 WTA), în marea finală a turneului Premier Mandatory de la Madrid, scor 4-6, 4-6.

Halep a început bine partida de pe „Manolo Santana”, a făcut prima break-ul, dar a cedat în fața loviturilor puternice de forehand ale olandezei. 

La scorul de 4-3 pentru Simona în primul set, cele două au oferit un raliu excepțional. Olandeza a atacat fără întrerupere, a variat loviturile în cross cu cele în lung de linie și a forțat-o pe Simona să greșească. Fanii de la Madrid au aplaudat în picioare schimbul de 11 lovituri, iar pe contul oficial de Twitter al WTA a fost încărcat cu descrierea: „Motive să iubești tenisul pe zgură!”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close