SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

SIMONA HALEP - KIKI BERTENS 4-6, 4-6 // VIDEO Punctul finalei? Halep a ratat inexplicabil, iar Bertens a găsit un răspuns ULUITOR! Legendarul Raul a aplaudat mingea în picioare

Legendarul Raul aplaudă punctul reușit de Kiki Bertens // Captură Twitter WTA
Legendarul Raul aplaudă punctul reușit de Kiki Bertens // Captură Twitter WTA

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 mai 2019 20:54

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a pierdut finala de la Madrid în fața olandezei Kiki Bertens (27 de ani, 7 WTA), scor 4-6, 4-6. 

Halep a condus în primul set cu 4-2, însă de acolo a urmat o cădere inexplicabilă a jucătoarei noastre, care a cedat 4 game-uri la rând și a pierdut primul set cu 4-6. 

Jocul extraordinar al olandezei a continuat și în startul setului secund, când acesta s-a distanțat rapid la 2-0. Au fost în total 6 game-uri la rând pierdute de Halep, la care jucătoarea noastră a putut doar să privească neputincioasă cum olandezei îi intră fiecare minge.

Așa s-a întâmplat și în game-ul inaugural al setului secund. Simona și-a arătat intențiile ofenisve, a atacat la fileu, însă a trimis un smash modest, la care Bertens a găsit un răspuns senzațional: slice de backhand din defesnivă cu care a lobat-o pe Halep, rămasă fără reacție în zona fileului.

Punctul a fost aplaudat la scenă deschisă de legendarul Raul, legendă a celor de la Real Madrid, care a privit meciul din tribune alături de fetița sa. 

Acesta a fost punctul de cotitură al setului secund și un adevărat imbold pentru moralul olandezei, care nu a mai clipit și a închis manșa secundă la 4. 

Vezi aici toate detaliile de la finala Simona Halep - Kiki Bertens

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează