SPORTURI  »  TENIS  »  KREMLIN CUP

La plecarea spre Moscova, Simona Halep admite: „Îmi va fi greu să revin unde am fost”

Simona Halep // foto: captură DigiSport
Simona Halep // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 octombrie 2021 13:47 / Actualizat vineri, 15 octombrie 2021 13:55

Simona Halep (30 de ani, locul 17 WTA) a plecat la Moscova, acolo unde va avea loc Kremlin Cup, turneul WTA Premier.

Înainte de îmbarcare, Simona a stat de vorbă cu reporterii prezenți la aeroport. Ea a mărturisit că deși muncește din greu, îi va fi greu să revină în top. În acest an, absența de la mai multe turnee, precum și ieșirea timpurie de la o parte dintre cele la care a participat, au scos-o pe Simona din TOP 10 WTA.

Simona Halep, înainte de Kremlin Cup: „Muncesc zi de zi, dar îmi va fi greu să revin unde am fost”

„Am reușit să mă odihnesc, am dormit destul de bine. M-am și antrenat, sunt OK.

Florin Segărceanu va fi alături de noi, de toate fetele. Vor mai fi Monica, cred că și Raluca. Nu știu dacă vor mai fi românce la simplu. Ne bucurăm să avem oameni de suflet alături, sper să câștig niște meciuri.

E greu să mă gândesc la trofeu acum, am lipsit foarte mult anul acesta, ritmul meu nu este la un nivel ridicat. Muncesc zi de zi, dar îmi va fi greu să revin acolo unde am fost.

Îmi place foarte mult orașul. Avem voie doar să mergem la plimbare, dar și așa sunt emoționată și merg la Moscova cu multă plăcere”, a declarat Halep.

La ultimul turneu la care a participat, Indian Wells, Simona Halep a ieșit din turul 3, fiind învinsă de Aliaksandra Sasnovich, scor 5-7, 4-6. Înainte de Indian Wells, Halep a participat la US Open, unde parcursul său a fost unul decent. Simona s-a oprit în faza optimilor de finală, fiind învinsă de Elina Svitolina, 3-6, 3-6.

Kremlin Cup începe luni, 18 octombrie, și se încheie duminică, pe 24. După turneul de la Moscova, Halep ar trebui să participe la Transylvania Open, competiția WTA de la Cluj-Napoca, unde meciurile de pe tabloul principal vor începe pe 25 octombrie. 

VIDEO. Ion Țiriac știe cum ar fi putut da lovitura Simona Halep: „Ar fi făcut 160 de milioane de euro în plus!”

Citește mai multe știri din tenis: 

Ce lovitură! Garbine Muguruza vine la turneul de la Cluj-Napoca: „Sunt foarte fericită să particip la Transylvania Open”

Emma Răducanu s-a retras de la Kremlin Cup! Urmează Transylvania Open: „Aștept cu nerăbdare să mă întorc în circuit”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
267890
267890  •  16 Octombrie 2021, 09:32

Nici nu e cazul sa se mai intoarca. Si-a batut joc prea mult timp de acest sport. Ii urez drum bun spre calificari. Asta daca nu cumva ii vine mintea la cap, sa-si vada de casă. Asa cum e, a fost totusi un nume semnificativ in tenis. Nu cred ca are de ce sa se lase doborata de niste "neica nimeni".

reteleanu
reteleanu  •  15 Octombrie 2021, 15:41

nu mai are nimic de demonstrat Simona, ramane una dintre cele mai importante jucatoare din toate timpurile (64 saptamani pe primul loc). si, desigur, al doilea sportiv din istoria sportului romanesc, dupa Nadia.

1115907728536992
Gheorghe Bica  •  15 Octombrie 2021, 15:22

Nici in top 20.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close