SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA - ROMÂNIA // FED CUP

SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC // FOTO + VIDEO Dreaptă, rever: „Bravo!” » Trimișii GSP la Rouen au filmat antrenamentul susținut azi de Halep. Cine a fost „pe post de Mladenovic”

Simona Halep, la antrenamentul din sala din Rouen, alături de Irina Begu // FOTO: Raed Krishan +6   FOTO
Simona Halep, la antrenamentul din sala din Rouen, alături de Irina Begu // FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat sambata, 20 aprilie 2019 13:16

FRANȚA - ROMÂNIA, FED CUP // Simona Halep (2 WTA) s-a antrenat azi la prânz timp de o jumătate de oră înainte de meciul cu Kristina Mladenovic (66 WTA), programat la 15:00, o practică obișnuită înainte de partide oficiale. 

  • Meciul Simona Halep  - Kristina Mladenovic e liveTEXT pe GSP.ro de la ora 15:00 și în direct la TV Telekom Sport 3 și TV Digi Sport. Partida va fi urmată de meciul Mihaela Buzărnescu (30 WTA)  - Caroline Garcia  (21 WTA). 
  • Roxana Fleșeru, jurnalistă experimentată a departamentului „Sporturi” GSP, și fotoreporterul GSP Raed Krishan transmit cele mai noi informații din Rouen, Franța

În timp ce locuitorii din Rouen se bucură pe malul Senei de o zi de primăvară caldă, în timp ce suporterii români pozează catedrala Notre-Dame sau se lasă copleșiți de locul unde a fost executată Ioana d'Arc în 1413, în timp ce mașinile traversează agale podul Gustave Flaubert, Simona Halep lovea cu sete în minge în Kindarena. Partenera de antrenament, Irina Begu.

 

Stilul său de joc în forță se asemănă cu cel al Kristinei Mladenovic și de aceea Simona a schimbat mingi cu ea. Dreaptă, rever. Simona reușește de cele mai multe ori. După lovitură, Irina o răsplătește de fiecare dată cu un "Bravo!".

Simona e concentrată, îi permite și câteva jonglerii cu mingea de tenis. Pe final de antrenament, ea și antrenorul Daniel Dobre au exersat lungurile de linie și voleurile drive. După jumătate de oră, cu prospopul pe umeri pentru că în sală e destul de frig, Simona a plecat la vestiare. De la ora 15:00, încep emoțiile.

 

rkr 1766 +7 FOTO

Vezi și: Simona Halep - Kristina Mladenovic // VIDEO Imagini filmate la prânz pe străzile din Rouen: echipa Gazetei a stat de vorbă cu fanii români

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează