SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2020

Simona Halep la Australian Open 2020 » Halep și-a aflat adversara din primul tur + cum arată tabloul

Articol de - Publicat joi, 16 ianuarie 2020 09:35

Simona Halep la Australian Open 2020 // Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) și-a aflat în această dimineață adversara din primul tur și tabloul complet de la Australian Open, primul turneu Mare Șlem al anului. Jennifer Brady va fi prima adversară de la Melbourne, meciul urmând să aibă loc marți. 

Primul turneu de Mare Șlem al anului debutează pe 20 ianuarie, iar tablourile de simplu au prins azi contur.  Simona Halep e favorită patru și o va întâlni pe Jennifer Brady, 49 WTA, din SUA. O jucătoarea pe care a mai întâlnit-o în 2019 la Rogers Cup și pe care a învins-o în trei seturi. 

Jennifer Brady, 24 de ani, a avut un parcurs excelent anul acesta la Brisbane, primul turneu al anului pentru ea, unde a venit din calificări și le-a învins pe Maria Sharapova și Ashleigh Barty înainte de a ceda în fața Petrei Kvitova.

„Are un serviciu incredibil și o dreaptă extraordinară, cu care dictează de fiecare dată jocul și are o capcitate formidabilă de a te împinge dincolo de linia de fund a terenului”, suna caracterizarea lui Jennifer Brady, făcută de Barbora Strycova după un meci cu americanca.

Simona Halep, adversare complicate

Pe sfertul Simonei Halep se mai află jucătoare ca Danielle Collins, Karolian Muchova, Elise Mertens, Aryna Sabalenka, Belinda Bencic, Anett Kontaveit sau Maria Sharapova.  

Simona Halep este la a zecea prezența pe tabloul de la Melbourne, cel mai bun rezultat al său fiind atingerea finalei în 2018. Anul trecut, românca în vârstă de 28 de ani a parcurs drumul până în optimi de finală, unde a fost învinsă de Serena Williams.

Sorana Cîrstea și Irina Begu și-au aflat adversarele de la Australian Open

Simona Halep (4) - Jennifer Brady  
Sorana Cîrstea - Barbora Strycova (Cehia, 32 WTA) 
Irina Begu - Kiki Bertens (Olanda, 9 WTA )

Celor trei românce direct acceptate li se mai pot alătura și câteva din calificări. Ana Bogdan a ajuns în ultimul tur al calificărilor, în timp ce Gabriela Ruse, Laura Ioana Paar și Monica Niculescu urmează să joace în turul al doilea.

Simona Halep, eliminată de la WTA Adelaide

Simona Halep a optat să joace un singur turneu pregătitor în perspectiva Australian Open. Jucătoarea noastră a fost eliminată în această dimineață în sferturile de finală ale turneului WTA de la Adelaide. 

Halep a pierdut fără drept de apel în fața bielorusei Aryna Sabalenka (21 de ani, 12 WTA), scor 4-6, 2-6, în faza sferturilor de finală. Detalii despre meci, AICI

Vezi și: 

Simona Halep, spulberată de Aryna Sabalenka la WTA Adelaide! Bielorusa a câștigat 7 gameuri consecutive

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
cornelconasu
cornelconasu  •  17 Ianuarie 2020, 13:37

Mai terminați cu prostia asta de...”favorită nr.4 ” pe care o repetați intempestiv !!! Halep acum după valoare e o jucătoare de poziția 15-20 ! Se află pe poziția aia pentru că nu au fost turnee , dar după 2-3 luni va ajunge acolo unde vă zic ! Halep nu poate mai mult , are doar sclipiri , iar când dă de o jucătoare puternică, e la pământ ! Cu această...Brady, are 40 % șanse de victorie !

347655969058390
Ion Popescu  •  16 Ianuarie 2020, 19:56

Urez mult succes tuturor sportivelor noastre ! Sa auzim de bine !

vladutz13
vladutz13  •  16 Ianuarie 2020, 13:56

Foarte urata tragerea asta, fix tipul de jucatoare care nu-i convin Simonei. Daca venea mai incolo era altceva, avea timp sa-si gaseasca forma.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează