SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Efectul de domino nu o sperie pe Halep: „Știu că pentru voi e un șoc, dar asta e viața”

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 ianuarie 2020 09:25

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) a trecut de kazaha Yulia Putintseva (38 WTA), scor 6-1, 6-4, și s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open. 

  • Simona Halep va juca în optimile de finală cu belgianca Elise Mertens (17 WTA). Partida se va juca luni, la o oră ce urmează a fi stabilită de organizatori. 

Turul III de la Australian Open a fost marcat de surprize pe tabloul feminin. Șase dintre primele 10 favorite au fost eliminate. E vorba de Karolina Pliskova (2 WTA), Naomi Osaka (4 WTA), Elina Svitolina (5 WTA) Belinda Bencic (7 WTA), Serena Williams (9 WTA) și Madison Keys (11 WTA). Simona a comentat situația.

„Nu mă concentrez pe rezultatele celorlalte jucătoare, știți asta. La acest nivel se poate întâmpla orice. De asta sunt și eu stresată uneori, dar e doar un turneu. Știu că pentru voi e un șoc când jucătoarele de top 10 pierd. Asta e viața, nu putem fi mereu la 100%. Mă bucur că sunt în continuare în turneu. Sper să nu fie un efect de domino și să nu urmez. Sunt pregătită pentru orice, să lupt pentru fiecare victorie”, a declarat Halep într-o conferință de presă. 

Simona Halep: „Nu urmăresc multe meciuri”

Nu am urmărit niciun meci de ieri, am fost în oraș, m-am relaxat. Când sunt în afara terenului, mai ales după meciuri, nu prea mă uit la tenis. Televizorul e mereu pornit, în fundal, dar nu prea îi acord atenție. Am auzit însă că Federer a avut un meci extrordinar. Felicitări lui Millman, a făcut un meci mare”, a mărturisit Simona.  

VIDEO // Ultimul punct al meciului dintre Halep și Putintseva

Rezumatul VIDEO

Vezi și: 

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Furtună pe jumătatea de tablou a Simonei » Pliskova și Bencic, OUT! Care sunt adversarele din drumul spre trofeu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează