SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2019

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // „La acest nivel e greu fără antrenor” » Simona Halep, anunț de ultimă oră înaintea debutului la Australian Open 2019

Simona Halep, la conferința de presă de dinaintea Australian Open // FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep, la conferința de presă de dinaintea Australian Open // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 ianuarie 2019 09:54

Simona Halep, locul 1 WTA, a susținut o conferință de presă înainte de debutul la Australian Open 2019. 

  • Simona Halep va juca marți, de la ora 10:00, în turul I de la Australian Open împotriva jucătoarei din Estonia, Kaia Kanepi (70 WTA). Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Eurosport

 Simona a anunțat că în scurt timp ar putea avea un nou antrenor, după ce la finalul lui 2018 a întrerupt colaborarea de 4 ani pe care o avea cu australianul Darren Cahill. 

"Pentru mine este greu să schimb persoana cu care lucrez zi de zi pentru că mă atașez de oameni, de echipă. Nu mă pot schimba rapid. Nu vreau să fac asta. Am simțit că nu sunt pregătită pentru o nouă provocare.

De fiecare dată când îți iei un angajament față de cineva, dai totul. Eu nu eram gata să fac asta iar înainte de startul sezonului. Acum simt că e mai bine. Cum am mai spus, la acest nivel este greu fără antrenor. Probabil că în viitorul apropiat voi avea unul nou. Dar pentru moment voi fi doar eu", a declarat Simona Halep la conferința de presă.

Nu au încredere în Simona Halep

Într-un sondaj GSP.RO, 24.158 de oameni au răspuns întrebării "Se poate descurca Halep fără antrenor?". Dintre aceștia, 20.796 consideră că Simona nu poate sta fără antrenor și trebuie să găsească un înlocuitor pentru Darren Cahill. Doar 3.362 de cititori sunt de părere că Simona Halep este suficient de experimentată pentru a sta fără antrenor.

simona halep

Simona Halep la Australian Open

Pe tabloul turneului, Simona Halep este cotată drept principala favorită  la Australian Open, chiar dacă la pariuri are abia șansa a șasea. Jucătoarea noastră, care anul trecut a jucat finala, va avea parte de adversare dificile.

TRASEU VIRTUAL SIMONA HALEP:

Tur 1:  Kaia Kanepi
Tur 2: Sofia Kenin
Tur 3: Venus Williams / Mihaela Buzărnescu
Optimi: Serena Williams
Sferturi: Karolina Pliskova
Semifinale: Naomi Osaka / Elina Svitolina
Finală: Angelique Kerber / Caroline Wozniack

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
10219109162579094
Andreyutza Vaduva  •  14 Ianuarie 2019, 13:15

Sincer, primul meci va fii foarte greu, iar daca va fii victorie pt Simo, va castiga si increderea de care are nevoie. La forma aratata in 2018 nu cred ca va ajunge in curand , dar poate... nu se stie.

anne1970_ar
anne1970_ar  •  12 Ianuarie 2019, 22:49

Are nevoie in primul rand de psiholog, neuronul ei are limite. Daca o vezi la fileu cum, in loc sa faca un punct lejer, da mingea adversarei in 90% din cazur, te lamuresti ca e ceva in dezordine la elajul superior.

2234043263517765
Sutiman Ilie  •  12 Ianuarie 2019, 21:01

Aveți încredere în ea. Lăsați prostia și invidia și credeți în ea. Singur este greu sa reușești. Chiar este numărul pe spinarea si și nu a antrenorului. Ca este x sau y ea este emblema noastră acuma.. Bafta Halreo!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează