SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

EXCLUSIV Simona Halep, noi informații despre participarea la Australian Open: „Mental, e extrem de dificil! Avem voie să ne antrenăm câteva ore pe zi”

Simona Halep a oferit detalii despre prezența la Australian Open
Simona Halep a oferit detalii despre prezența la Australian Open

Articol de , - Publicat vineri, 25 decembrie 2020 11:14 / Actualizat vineri, 25 decembrie 2020 11:29

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA), desemnată pentru a șasea oară „Sportivul anului” în Ancheta GSP, a oferit detalii despre prezența la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, care va începe pe 8 februarie.

Simona Halep dezvăluie informațiile pe care le-a primit din partea organizatorilor de la Melbourne, vorbește despre încărcătura psihologică provocată de „bula” în care va fi obligată să stea în izolare și afirmă că e pregătită pentru startul Australian Open.

„Nimic nu e clar încă, dar au spus că trebuie să facem 14 zile de carantină, în care vom avea voie să ne antrenăm câteva ore pe zi. Nu va fi ușor. Mental este extrem de dificil, cum a fost și când am jucat turneele anul acesta. 

Eu sunt pregătită, mă pregătesc zi de zi și încerc să mă focusez pe ce am de făcut și să văd cât de bună pot fi în situația actuală. O să fie greu pentru toată lumea, așa că nu mă plâng și îmi văd de treabă”, a declarat Simona Halep, în interviul acordat în exclusivitate Gazetei Sporturilor.

Simona Halep, 14 zile de carantină înainte de Australian Open

Chiar dacă va fi nevoită să stea 14 zile în carantină, în Australia, înaintea primului Grand Slam din 2021, Simona Halep și-a anunțat prezența la turneul unde a jucat finala în 2018.

Toţi jucătorii trebuie să ajungă la Melbourne între 15 şi 17 ianuarie, înainte de a intra într-o perioadă de izolare de 14 zile. Australian Open se va desfășura în perioada 8-21 februarie, competiția de la Antipozi fiind devansată din cauza pandemiei de Covid-19.

Citește și alte știri din tenis:

Interviu exclusiv cu Simona Halep: „O medalie la Olimpiadă ar completa tot tabloul de trofee!” » Dezvăluiri despre senzațiile trăite în 2020 + cum a trecut peste infectarea cu COVID-19

EXCLUSIV Punctele nevralgice ale lui 2020 » Simona Halep și meciurile care au marcat-o: „Am fost un pic lovită de tren”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează