SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep, la finalul celui mai bun an din carieră: "Datorită ei m-am apucat de tenis. Îmi plăcea cum era pe teren"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 noiembrie 2018 17:07

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a oferit un interviu pentru WTA Insider. Românca s-a declarat flatată de faptul că a depășit jucătoare ca Amelie Mauresmo, Kim Clijsters, Maria Sharapova sau Venus Williams în clasamentul săptămânilor petrecute în postura de lider. 

"Aceste jucătoare mi-au fost modele în copilărie, când m-am apucat de tenis. M-au motivat să devin profesionistă. Îmi plăcea cum juca și cum era pe teren Kim Clijsters. Am făcut tot posibilul pentru a fi la nivelul lor. Sunt foarte fericită și mândră că le-am depășit!

E nevoie de muncă multă în fiecare zi și încredere în sine pentru a ajunge aici. Chiar și după înfrângeri, am încercat să mă motivez și în sfârșit am urcat pe locul 1. L-am păstrat aproape tot anul acesta. E o amintire pe care nu o voi uita toată viața. Nu înțeleg cum te poate împovăra locul 1, doar la asta visezi toată viața. După ce am ajuns în vârf, am simțit că sunt completă", a declarat Halep pentru WTA Insider. 

53
de săptămâni are Simona Halep în poziția de lider WTA

Vezi și: Darren Cahill dezvăluie un moment emoționant trăit alături de Simona Halep: "Ne-au dat lacrimile amândurora"

Playtech: Florin Busuioc a făcut anunțul crunt pentru bucureșteni. Ce fenomen meteo vine peste noi sâmbătă


Comentarii (1)
observator979
observator979  •  09 Noiembrie 2018, 20:54

BRAVO, SIMONA! A intrat in istoria tenisului si a sportului romanesc, prin munca si talentul ei! Sper ca performantele ei sa inspire si alti români! Sper ca ea sa revina la anul la forma obisnuita si sa continue sa aiba succese cel putin la fel de mari!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează